Kristina Leonova Maliberg

- Det er svært utfordrende og du må være villig til å ofre sosiale sammenkomster og fritid

For fire år siden endret Kristina fra Elverum livsstil - og ble i løpet av tre år bikinifitness-utøver.

BIKINIFITNESS: Kristina Leonova Maliberg er oppvokst i Elverum. For fire år siden bestemte hun seg for å endre livsstilen, og forteller til KK.no at hun aldri har følt seg bedre enn det hun gjør nå. Men det ligger knallhardt arbeid bak. Foto: Privat
BIKINIFITNESS: Kristina Leonova Maliberg er oppvokst i Elverum. For fire år siden bestemte hun seg for å endre livsstilen, og forteller til KK.no at hun aldri har følt seg bedre enn det hun gjør nå. Men det ligger knallhardt arbeid bak. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kristina Leonova Maliberg (23) er datter av russiske foreldre, og i 1999 flyttet hun og familien til Norge. Nærmere bestemt til byen Elverum i Hedmark. For ganske nøyaktig fire år siden, i april 2013, bestemte den da 19 år gamle jenta seg for å endre livsstil - og det endte med at hun ble bikinifitness-utøver. (Psst: Når man blir besatt av «strong is the new skinny»)

- Jeg har alltid vært en sosial person og har som oftest vært med jentene på byen hver eneste helg. Etter en lengre periode gikk jeg opp en god del i vekt og følte meg dårlig med meg selv. Det er en helt ærlig sak at jeg ikke var fornøyd med mitt eget utseende, men jeg følte meg ofte sliten og trøtt også, sier Kristina til KK.no.

Kristina flyttet inn i et bofellesskap med en som etter vært skulle bli en god venninne, og som trente styrke aktivt.

- Hun oppmuntret meg til å gjøre det samme. Her startet min reise på veien mot «den sterkeste utgaven av Kristina».

LES OGSÅ: - Det er viktig at unge jenter forstår at man ikke kan se slik ut hele året

- Det var utrolig fascinerende å se hvordan kroppen responderte på riktig mat kombinert med trening

Ved en ren tilfeldighet kom hun over et blogginnlegg skrevet av Anette Marie Antonsen, hvor hun hadde inngått et samarbeidsprosjekt med fitnessguru Christian Egner om å stille i bikinifitness.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer