Jane Fonda:

- Det er tøft å ha et robust sexliv hvis man ikke kan snu på hodet eller gå ned på kne

Hun vrikket seg gjennom 80-tallet med latex og leggvarmere, ristet av seg 60-tallets sexsymbol-stempel og angrep 70-tallet med politisk knytteneve. Kanskje ikke så rart at «Fifty Shades» ble litt for tamt for Jane Fonda.

JANE FONDA: - Det er mange kvinner som kommer til en viss alder og så tenker de at; nå stenger jeg butikken der nede, sier Jane Fonda til KK. FOTO: Trunk Archive
JANE FONDA: - Det er mange kvinner som kommer til en viss alder og så tenker de at; nå stenger jeg butikken der nede, sier Jane Fonda til KK. FOTO: Trunk Archive Vis mer
Publisert

- Det er mange kvinner som kommer til en viss alder og så tenker de at; nå stenger jeg butikken der nede.

Jane Fonda (80) bekrefter med et smil at hun ikke er blant dem. Hun sitter rakrygget i en mønstret silkebluse. Håret er stivt med perfekt volum. Hun oser vitalitet.

- Men det er ikke noe galt i det, forsikrer hun.

- Man trenger ikke å være interessert i sex hele livet - og kroppen er annerledes når man blir eldre så det er viktig at man forstår den. Da vet man også hva man liker, og hva man trenger for å bli tilfredsstilt.

I dag er det ingenting som vitner om at den doble Oscar-vinneren, som har levd siden 1937, ser på livet med noen som helst begrensinger. Et par ansiktsløft fjerner så klart noen år fra eksteriøret, men det er energien, mentaliteten og livsgleden som gjør at Jane Fonda nærmest fremstår som et mysterium for sin alder.

- Å holde seg sunn og sterk er viktig, konstaterer hun.

- Det er tøft å ha et robust sexliv hvis man ikke kan snu på hodet eller gå ned på kne, eller ha, ha – jeg vet ikke.

Hun bøyer seg frem og hvisker høyt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer