Emilie Nereng:

- Det finnes ikke én del på kroppen min som ikke er blitt kritisert

Emilie Nereng (24) ble Norges største blogger som 13-åring. I dag vil hun dele matglede og vise at det ikke finnes nei-mat.

LIVRETT: Emilies store favoritt er grøt, som hun alltid nyter og koser seg med. FOTO: NTB Scanpix
LIVRETT: Emilies store favoritt er grøt, som hun alltid nyter og koser seg med. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Som 13-åring skrev Emilie Nereng om hverdagen sin til 70 000 unike lesere, og brukte tid hver dag på å ta bilder av seg selv. Hun hadde nesten 4 millioner klikk på bloggen i måneden og da hun ble Norges største blogger i 2009, hadde hun flere lesere enn mange store norske aviser.

Før hun var å se i årets sesong av «Skal Vi Danse» på TV2, var ikke Emilie mye i media eller rampelyset. Etter at hun la ned bloggen i 2016, har hun holdt lav profil, og da hun startet mat-profil på Instagram ville hun ikke dele bilder av seg selv lenger.

- Å slutte å blogge er en av de beste avgjørelsene jeg har tatt for meg selv. Jeg kjente veldig kjapt hvor godt det var for meg, og det aller beste var egentlig å slippe å ta bilder av meg selv hver dag.

I 2016 begynte hun å studere ernæring og kjente på at hun ville dele kunnskapen hun fikk der. Nå driver Emilie Instagram-kontoen @emilienutrition hvor hun fokuserer på mat og ernæring.

Så lenge hun kan huske har hun alltid hatt kjærlighet for mat, og var tidlig med familien på kjøkkenet for å hjelpe til med maten. Tidligere hadde hun studert markedsføring, men fant ut at det ikke var det hun ville, og at det var mat og ernæring hun interesserte seg for.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer