Inger Lise Rypdal:

- Det har gått opp og ned hele livet

Inger Lise Rypdal slo igjennom på 60-tallet, fant seg selv på 80-tallet, men føler at hennes beste tid er nå.

INGER LISE RYPDAL: - Jeg føler meg vakker, inni og utenpå, når jeg har trent, spist godt og ledd masse sammen med gode venner. FOTO: Astrid Waller
INGER LISE RYPDAL: - Jeg føler meg vakker, inni og utenpå, når jeg har trent, spist godt og ledd masse sammen med gode venner. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Når landet du i livet?

– Jeg har ikke landet ennå, jeg. Og jeg vet ikke om jeg skal lande noen gang, heller. Livet er en reise på godt og vondt – og lander jeg, ja, da har jeg vel stagnert? Jeg har så mye energi og føler at jeg fortsatt har mye å komme med. Jeg vet jo at jeg ikke kan holde på slik i det uendelige, men pensjonisttilværelsen virker fortsatt veldig fjern. Men dette endrer seg vel den dagen jeg føler at jeg ikke har noe mer å gi. Det er ikke uvanlig å holde på lenge i mitt yrke. Se på Meryl Streep! Og vår egen Wenche Myhre!

LES OGSÅ: Vesna, Larissa og Juliane var alle med i flyulykker. De falt fra flere kilometers høyde og overlevde

- Når fant du deg selv, da?

– Det var på 80-tallet en gang, litt før jeg fylte 40 år. Jeg ble kjent med nye sider av meg selv, og ble mer bevisst på at jeg ikke bare var en popstjerne og en nikkedukke. I altfor mange år lot jeg meg styre. Jeg trodde det måtte være sånn. Men omsider begynte jeg å lytte til mine egne tanker. Jeg skjønte at jeg kunne definere grensene mine selv. Jeg søkte i bøker om psykologi for å finne nye måter å se meg selv på. Troen min spilte også inn. Jeg fant tilbake til barnetroen, som siden den gang har gitt meg en stor trygghet. Med Jesus som veileder og forbilde slipper jeg å være redd for fordømmelse, men kan i stedet bli ledet av kjærlighet, nåde og tilgivelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer