Flytte Utenlands

- Det kom til et punkt der jeg tenkte: Var dette alt?

Silja Bolstad (35) og mannen syntes det var skummelt å rive fire barn opp med roten. Men de bare MÅTTE ha en forandring.

FLYTTET UTENLANDS: Silja Bolstad (35), Ståle (44), Sebastian (13), Sindre (11), Sander (11) og Samuel (8) valgte bort 270 regndager på Sotra utenfor Bergen til fordel for 315 soldager i året på Malaga i Spania.  Foto: Privat
FLYTTET UTENLANDS: Silja Bolstad (35), Ståle (44), Sebastian (13), Sindre (11), Sander (11) og Samuel (8) valgte bort 270 regndager på Sotra utenfor Bergen til fordel for 315 soldager i året på Malaga i Spania. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: I en lengre reportasje i KK 34 fortalte flere kvinner selv hvordan de opplevde det å tørre åg ta steget og gjøre noe man egentlig ikke turte. Her er Silja Bostads historie:

Det kom til et punkt der jeg tenkte: Var dette alt? Ståle jobbet mye, vi hadde fire aktive sønner som skulle hentes og bringes på skole og aktiviteter, det ble lite søvn og veldig mye regn. Vi trengte en forandring, måtte gjøre noe annet.

Vi har alltid vært opptatt av kosthold og helse, jeg er utdannet kokk. Drømmen var å kunne leve midt i matfatet, i et klima der du har tilgang på de beste, økologiske råvarene. 

LES OGSÅ: Slik finansierte de tidenes feriehelg

Pakket ned livet

Jeg er den som bekymrer seg, som må ha en plan. Ståle er alltid løsningsorientert, og da det ble klart at han kunne fortsette i jobben sin, men gjøre den fra hjemmekontor i Spania, var jeg med.

Høsten for tre år siden reiste han ned i forveien for å gjøre seg kjent. Finne de gode skolene, en leilighet vi kunne leie de første månedene. Derfra handlet det om å planlegge godt – det krever en del å rive en familie på seks opp med roten, pakke ned et helt liv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer