Dødsulykke

Det nygifte ekteparet omkom under bryllupsreisen

Bare tre dager etter at de lovet hverandre evig troskap, døde ekteparet.

DØDSULYKKE: Bare tre dager etter at Blakley og William Harrell giftet seg i en storslått seremoni i Alabama i USA, døde de i en fatal bilulykke. FOTO: Skjermdump Instagram
DØDSULYKKE: Bare tre dager etter at Blakley og William Harrell giftet seg i en storslått seremoni i Alabama i USA, døde de i en fatal bilulykke. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I en storslått og romantisk seremoni på gården The Farm i Alabama, giftet 23-åringen Blakley Peyton og NASCAR-stjernen William «Rowdy» Harrell (30) seg 21. november i år.

Flere titalls gjester var invitert for å se på det unge paret love hverandre evig troskap - men lykken skulle vise seg å bli kortvarig.

Bare tre dager etter bryllupet, ble Blakley og William drept i en fatal bilulykke under bryllupsreisen i Florida Keys, opplyser Hendrick Motorsports, som 30-åringen representerte, i en pressemelding publisert dagen etter ulykken.

«Hele teamet er knust over tapet av Rowdy og Blakley. De var så utrolig positive, omsorgsfulle og engasjerte folk, som ikke kunne ha vært en bedre match for hverandre. Rowdy hadde en energisk og smittsom personlighet. Han var selve hjertet og sjelen i teamet vårt, og holdt oss alltid motiverte, uansett omstendighet. Rowdy delte sin kjærlighet med de rundt seg, og ble elsket tilbake. Selv om han kommer til å bli dypt savnet, vil minnene av ham for alltid fortsette å inspirere oss. Våre tanker er med Rowdy, Blakley og deres fantastiske familier», uttaler Greg Ives, Harrells sjef, i pressemeldingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer