Dødsulykke

Det nygifte ekteparet omkom under bryllupsreisen

Bare tre dager etter at de lovet hverandre evig troskap, døde ekteparet.

DØDSULYKKE: Bare tre dager etter at Blakley og William Harrell giftet seg i en storslått seremoni i Alabama i USA, døde de i en fatal bilulykke. FOTO: Skjermdump Instagram
DØDSULYKKE: Bare tre dager etter at Blakley og William Harrell giftet seg i en storslått seremoni i Alabama i USA, døde de i en fatal bilulykke. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I en storslått og romantisk seremoni på gården The Farm i Alabama, giftet 23-åringen Blakley Peyton og NASCAR-stjernen William «Rowdy» Harrell (30) seg 21. november i år.

Flere titalls gjester var invitert for å se på det unge paret love hverandre evig troskap - men lykken skulle vise seg å bli kortvarig.

Bare tre dager etter bryllupet, ble Blakley og William drept i en fatal bilulykke under bryllupsreisen i Florida Keys, opplyser Hendrick Motorsports, som 30-åringen representerte, i en pressemelding publisert dagen etter ulykken.

«Hele teamet er knust over tapet av Rowdy og Blakley. De var så utrolig positive, omsorgsfulle og engasjerte folk, som ikke kunne ha vært en bedre match for hverandre. Rowdy hadde en energisk og smittsom personlighet. Han var selve hjertet og sjelen i teamet vårt, og holdt oss alltid motiverte, uansett omstendighet. Rowdy delte sin kjærlighet med de rundt seg, og ble elsket tilbake. Selv om han kommer til å bli dypt savnet, vil minnene av ham for alltid fortsette å inspirere oss. Våre tanker er med Rowdy, Blakley og deres fantastiske familier», uttaler Greg Ives, Harrells sjef, i pressemeldingen.

Det kommer også frem i pressemeldingen at trafikkpolitiet i Florida har rapportert om at bilen Harrell og kona kjørte, en Toyota Corolla, kolliderte med en Ford pick-up. Personen i pick-up'en kom seg fra ulykken med lettere skader.

MINNESIDE: Familiene til ekteparet har opprettet en nekrolog-side, der venner og bekjente kan sende sine tanker og kondolanser. FOTO: Skjermdump
MINNESIDE: Familiene til ekteparet har opprettet en nekrolog-side, der venner og bekjente kan sende sine tanker og kondolanser. FOTO: Skjermdump Vis mer

Ifølge nekrologen vil begravelsen finne sted for familie og venner 5. desember, og samme dag blir det arrangert en offentlig minneseremoni kalt Celebration of Life. Her kan både venner, familie, bekjente og ukjente få mulighet til å ta farvel med ekteparet, og samtidig feire livene deres - som ble altfor korte.

Delte bryllupsbilder før dødsulykken

På sin egen Instagram-profil delte den nygifte brudgommen William flere bilder fra bryllupsdagen - samme dag som ulykken fant sted.

«På vegne av min kone og meg selv, vil jeg gjerne takke alle og enhver som har bidratt i forbindelse med vår spesielle dag, de som var her sammen med oss, eller ga oss lykkeønskninger på veien. Fra bunnen av våre hjerter; vi elsker dere alle og kjenner på hvor mye kjærlighet dere gir oss!!» skrev NASCAR-stjernen til de fem bryllupsbildene fra den romantiske og storslåtte bryllupsfeiringen.

I de eldste meldingene i kommentarfeltet gratuleres ekteparet i forbindelse med bryllupet, og ønskes lykke til på ferden av både kjente og ukjente følgere. Men naturlig nok, er de ferskeste meldingene preget av dypfølte kondolanser.

En følger skriver:

«Jeg hadde aldri hørt om deg før, men dette knuste hjertet mitt. Må du og din kone hvile i fred».

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer