Marte Stokstad om møtet med kjæresten:

– Det var en gullbillett til å leve et annet liv

Marte Stokstad mener at alt bra som er skjedd i livet hennes, egentlig har vært tilfeldig. Også da hun møtte kjærligheten.

MARTE STOKSTAD: – Jeg kan glede meg like mye til fredagstaco som til tur på Ikea og jul. Det er alltid noe å glede seg til. Der er jeg helt uten nedre standard, sier Marte Stokstad. FOTO: Astrid Waller
MARTE STOKSTAD: – Jeg kan glede meg like mye til fredagstaco som til tur på Ikea og jul. Det er alltid noe å glede seg til. Der er jeg helt uten nedre standard, sier Marte Stokstad. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

-Helst skulle jeg ha skrevet portrettet selv, om du skjønner, sier Marte Stokstad.

Hun sitter smilende med armene i kors over den olivengrønne Lexington-genseren hun har lånt av sønnen sin på 15.

– Hva ville du ha skrevet om da?

– Hehe, det var det, da. Målet er at vennene mine kan lese det og synes at dette er en korrekt beskrivelse av hvordan jeg er. At det er noe sant der.

– Jeg er veldig lite ambisiøs og har egentlig aldri hatt en fremtidsplan, men jeg er veldig opptatt av at de prosjektene jeg gjør, skal bli best mulig. Jobben tar mye plass og tankevirksomhet, også når jeg har fri. Men dette er jo en drømmetilværelse – å få lage tv-program fra bunnen av. ­Hodet mitt hadde nok eksplodert om jeg ikke hadde fått ut det jeg får ut på jobb.

22 år er gått siden Marte traff Jo Raknes på bar, og på sett og vis fikk sin karriere beseglet.

Hun var 20 og var vikar i et inkassobyrå den gangen. Raknes var prosjektleder i NRK og tipset om at de trengte telefonvakter. Noen uker senere tok hun imot telefoner fra barn som ville delta i konkurranser i programmet «Etter Skoletid».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer