Bli Ny

- Det var ikke bare en endring av utseendet mitt. Det har forandret livet mitt

Jose Antonio (55) har bodd på gata i over 20 år. Så møtte han frisøren Salva Garcia. Se den utrolige forandringen!

MAKEOVER: Videoen av Jose Antonio (55) går viralt. Kanskje ikke så rart når du ser den utrolige forandringen!  Foto: Skjermdump: Facebook
MAKEOVER: Videoen av Jose Antonio (55) går viralt. Kanskje ikke så rart når du ser den utrolige forandringen! Foto: Skjermdump: Facebook Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da jeg kom over denne videoen på Daily Mail ble jeg helt satt ut. Hvordan er det mulig? Det er jo to vidt forskjellige personer?! 

Videoen jeg snakker om går for øyeblikket viralt i sosiale medier. Historien handler om hjemløse Jose Antonio (55), som har levd på gata i Mallorca i 25 år. I lang tid har han tigget penger for å klare å overleve. Men da Salva Garcia, eieren av frisørsalongen La Salvajeria, fikk øye på Antonio, skulle det hele snu. 

Eieren av salongen inviterte nemlig 55-åringen til å få en total makeover. Ja, han ville rett og slett at teamet skulle gi han en forandring som ingen hadde sett før (og ja, det klarte de - hint hipster!). Med grått langt hår og skjegg så Antonio seg i speilet en siste gang. Etter noen timer i stolen, var det klart for Antonio til å se sitt nye jeg. Og det tok ikke lang tid før han brøt sammen i tårer. 

- Herregud, dette er utrolig! Er det meg? Ingen kommer til å kjenne meg igjen med mindre jeg sier hvem jeg er, sa han da han så resultatet for første gang.

Frisørsalongen la ut videoen på sin Facebook-side og det tok ikke lang tid før videoen gikk viralt. Se hele videoen av den utrolig forvandlingen nederst i saken! 

LES OGSÅ: Hilde (41) fikk makeover av stjernestylist: - Mannen min sa «wow!»

- Det har forandret livet mitt

Ifølge Daily Mail har 55-åringen tidligere jobbet som elektriker, men mistet seg selv og endte opp på gata for over 20 år siden. Etter totalforandringen har han klart å komme seg vekk fra gata, men leter fortsatt etter jobb. 

- Det var ikke bare en endring av utseendet mitt. Det har forandret livet mitt. Nå er alt jeg ønsker meg en skikkelig jobb, har han uttalt til en spansk tv-stasjon. 

Ifølge Garcia, som eier frisørsalongen, skal Antonio ha fått økonomisk støtte for å komme seg vekk fra gata. Selskapet som står bak støtten ønsker å være anonyme, ifølge avisa. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer