Kjærlighet:

- Det var lenge å vente på hverandre

Anette og Håkan var kjærester i tenårene, men så mistet de kontakten. 25 år senere kom det et brev som forandret alt.

FANT HVERANDRE IGJEN ETTER 25 ÅR: – Vi vet at vi skal bli gamle sammen. Og når vi går av med pensjon, flytter vi til Sverige, sier Anette Thierry Johnsson (51) med ektemannen Håkan (54). FOTO: Mette Johnsen
FANT HVERANDRE IGJEN ETTER 25 ÅR: – Vi vet at vi skal bli gamle sammen. Og når vi går av med pensjon, flytter vi til Sverige, sier Anette Thierry Johnsson (51) med ektemannen Håkan (54). FOTO: Mette Johnsen Vis mer
Publisert

Det var uten store forventninger Håkan Thierry Johnsson for 12 år siden puttet en konvolutt i postkassen i Göteborg. Han hadde prøvd å finne et telefonnummer til Anette, som han hadde vært kjæreste med i de tidlige ungdomsårene. Det eneste han hadde lyktes med, var å finne en adresse, så nå satte han sin lit til postvesenet. Han sendte et kort brev der han ba henne ringe. Han ville gjerne møte henne.

– Og noen dager senere ringte telefonen. Jeg husker fortsatt følelsen da jeg plutselig fikk hørte stemmen hennes igjen, sier Håkan.

Vi møter Anette og Håkan i deres hyggelige hage i Løgstør i Danmark, der de sitter med ring på fingeren og overskudd på kjærlighetskontoen. Men det skulle gå mange runder før de endte her. Forholdet har, som de selv uttrykker det, gått i faser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer