HOLDER SAMMEN: Kona til Plumbo-vokalist Lars Erik Blokkhus, Laila Merete Brox, snakker ut i KK om hvordan det er å leve med en musiker som alltid er på turné. Foto: Bjørgli & Bergersen
HOLDER SAMMEN: Kona til Plumbo-vokalist Lars Erik Blokkhus, Laila Merete Brox, snakker ut i KK om hvordan det er å leve med en musiker som alltid er på turné. Foto: Bjørgli & Bergersen Vis mer

Kjendis

– Det verste jeg har opplevd i mitt liv

Kona til Plumbo-vokalist Lars Erik Blokkhus, Laila Merete, snakker ut om Spellemann-skandalen.

Laila Merete Brox er ikke i tvil. Bråket som kom etter ektemannens «Spellemannspris-skandale» er det verste hun har opplevd i sitt liv.

Plumbo-vokalist Lars Erik Blokkhus skapte mediestorm da han mottok prisen for «årets hit» under utdelingen av Spellemannprisen i fjor.

Applausen for låten «Møkkamann», gikk plutselig over i pipekonsert etter Blokkhus' famøse «mokkamann»-spøk til Madcon, som delte ut prisen.

– Det begynte med en dårlig spøk, og endte med det verste mediesirkuset jeg har sett. Lars var så redd for hva folk ville tro, og jeg var redd for ham. Mens jeg satt der på do og grein, tenkte jeg bare «dette har han ikke psyke til. Dette kjøret takler han ikke», forteller hun.

LES OGSÅ: Hva skjedde med Maria Amelie

image: – Det verste jeg har opplevd i mitt liv

Holdt barna hjemme fra skolen

Dagen etter var hele hjembygda full av presse. Laila holdt døtrene hjemme fra skolen for at de skulle slippe å gå gjennom pressestimen som vakte rundt huset.

Hun omtaler bare Spellemannskvelden som «skandalen».

– Det var jo en skandale. Det er det verste jeg har opplevd i hele mitt liv, minnes hun.

I ettertid mener Laila at stormen styrket mannen hennes.

– Han måtte stå opp for seg selv, være ærlig og by på seg selv. Han er blitt mye tryggere i ettertid, og det er godt å se, sier Laila.

LES OGSÅ: Ville barbere av meg håretTurnélivet har også hatt sin pris

Siden har gutta skværet opp. Rapduoen har tilgitt Blokkhus, de stod til og med sammen på scenen under «Allsang på grensen» sist sommer.

I påskens store KK-utgave forteller kona til Lars Erik Blokkhus at også turnélivet har hatt sin pris.

Det store intervjuet med kvinnene som er gift med menn som har skapt mediestorm, kan du lese i Påske-KK, i salg fra fredag 15. mars.

Her får du lyden av Påske-KK med Spotify! Kos deg!

Sjekk KKs store årshoroskop!