Oppussing:

Dette er de vanligste tabbene vi gjør når vi pusser opp

Feil under oppussingen kan koste om du skal selge igjen.

SKAL DERE PUSSE OPP? Vi nordmenn pusser opp som aldri før, men vi gjør dessverre også noen feil i blant - og noen av dem kan bli dyre. FOTO: NTB Scanpix
SKAL DERE PUSSE OPP? Vi nordmenn pusser opp som aldri før, men vi gjør dessverre også noen feil i blant - og noen av dem kan bli dyre. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Skal dere pusse opp i 2019? Vi nordmenn pusser opp som aldri før, men vi gjør dessverre også noen feil i blant - og noen av dem kan bli dyre.

- Den vanligste tabben er at man pusser opp en dårlig planløsning, sier interiørdesigner og daglig leder i arkitektfirmaet Unilon, Nancy Sporsheim.

LES OGSÅ: 5 gode tips til deg som skal pusse opp kjøkkenet

Boblebad i stua

Lite gjennomtenkte planløsninger kan koste deg mye penger om du selger boligen igjen, og derfor lønner det seg å ta en ordentlig gjennomgang av planløsningen i boligen, før du begynner på oppussingsjobben.

- Jeg var på visning på en bolig som var nyoppusset en gang. Den hadde boblebad i TV-stua, med parkett rundt, som ikke kunne flyttes ut fordi den måtte gjennom en murvegg. Gangen var kjempestor, men hadde ingen plass til klær og det var rett og slett mye galt med den boligen, sier Sporsheim.

- Den gikk til nesten en million under takst, og det er jo veldig synd, for det var nok lagt inn mye arbeid i den. Når en bolig er nyoppusset så vil heller ikke folk kjøpe den for å pusse den opp på nytt, påpeker interiørdesigneren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer