Klassisk

Dette er en bløting

Tro det eller ei, men heavy metal-artist Tommy Lee og fansen hans er de bløteste av oss. Sjekk hva som kjennetegner countryelskere.

Liker du Tommy Lee og Mötley Crüe er du sannsynligvis av det saktmodige slaget. Foto: All Over Press
Liker du Tommy Lee og Mötley Crüe er du sannsynligvis av det saktmodige slaget. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Heavy metal-fans kan nok se litt nifse ut, men under skinnjakkene er de heller saktmodige mennesker. Folk som foretrekker funk er som regel late, viser en ny skotsk undersøkelse.
 • Kjendisenes kjærlighetstips
 • Contryelskere er flittige

  Tilhengere av countrymusikk er ofte flittige som maur. De som lytter til jazz eller klassisk er som regel kreative, går det fram av undersøkelsen som ble gjort over internett av forskere ved Heriot-Watt-universitetet i Edinburgh.
 • Smakløs treningsmusikk
 • Punkelskere mangler litt

  En forkjærlighet for punk avslører en viss mangel på selvbevissthet og en tendens til oppfarenhet, heter det videre. Arbeidet med undersøkelsen har vært ledet av professor i psykologi Adrian North, som la fram resultatene fredag.
 • Stjernenes syke fobier
 • – Vi har alltid gått ut fra at det er en sammenheng mellom musikksmak og personlighet. Nå har vi for første gang påvist dette i detalj, sier North, som mener en av de store overraskelsene er at folk som liker heavy metal, ofte også er glade i klassisk.Forklaringen er at begge disse gruppene består av kreative og ikke spesielt fordomsfrie mennesker, hevder han. Mange vil være uenige i resultatene fra den skotske undersøkelsen, som kan studeres nærmere på nettstedet peopleintomusic.com.
 • Kjendiser som burde holdt kjeft
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer