Selvskryt:

Dette er vi i KK-redaksjonen mest fornøyd med ved oss selv

- Jeg tror mye av selvtilliten min ligger i håret mitt. Det er vilt og vakkert! For meg er ikke skjønnhet noe A4, sier jouralist Sara.

SELVSKRYT: Ansvarlig redaktør i KK, Ingeborg Heldal, orker ikke lengre å bruke tiden sin på å være misfornøyd med seg selv. Nå har hun fokus på å være i godt humør, på å få de hun er sammen med til å le og på å være flink til å dele det hun har. FOTO: Astrid Waller
SELVSKRYT: Ansvarlig redaktør i KK, Ingeborg Heldal, orker ikke lengre å bruke tiden sin på å være misfornøyd med seg selv. Nå har hun fokus på å være i godt humør, på å få de hun er sammen med til å le og på å være flink til å dele det hun har. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juli 2018 er det helt normalt for oss å dele bilder av dagens sunne frokost, av intervallene vi løper på mølla og av den Ikea-katalog-ryddige stua vår som oser grønnsåpe og duftlys gjennom mobilskjermen. Det er heller ikke unormalt å poste fem selfies fra forskjellige vinkler tatt på en god dag, hvor pudderet og eyelineren satt helt perfekt.

I en sånn verden er det gjerne lett å kjenne på følelsen at man ikke strekker helt til. For.... «skal liksom jeg ligge på sofaen med potetgullposen og ese ut i alle kanter mens resten av verden er ute og løper trappeløp?»

I et samfunn hvor man stadig blir påminnet hva vi ikke er like flink til som andre eller hvem vi ikke er like pen som, er det viktig å trekke frem det man faktisk er god på - og det man liker ved seg selv. Vi i KK-redaksjonen har derfor valgt å bruke dette innlegget til å gi oss selv en klapp på skulderen heie litt på den vi er. Gjør det samme du også, da vel!

LES OGSÅ: - Kvinner med lav selvfølelse føler nok i stor grad at andre kvinner er konkurrenter

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer