Dette fikk Solveig i gave til 90-årsdagen

Da Solveig Hildonen (90) fylte 60 år, ønsket hun seg et fallskjermhopp i bursdagspresang. 30 år senere ble ønsket hennes endelig oppfylt.

BURSDAGSGAVE: Solveig Hildonen i fritt svev et par uker etter 90-årsdagen sin. Hun nølte ikke et sekund med å si ja da hun fikk tandemhopp i bursdagsgave. Foto: Tønsberg Skydiving
BURSDAGSGAVE: Solveig Hildonen i fritt svev et par uker etter 90-årsdagen sin. Hun nølte ikke et sekund med å si ja da hun fikk tandemhopp i bursdagsgave. Foto: Tønsberg Skydiving Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

- Det ble nesten litt vel mye oppstyr det her. Jeg hadde jo ikke akkurat sett for meg det.

Solveig Hildonen (90) ler muntert inn i telefonrøret. Det er nesten så man kan høre henne riste litt på hodet der hun sitter hjemme i huset sitt i Vadsø: Er dette noe å skrive om da, at hun tok et lite fallskjermhopp her forleden?

- Du tenker at det er helt dagligdags at en 90-åring kaster seg ut i fallskjerm for aller første gang?

- Ja, nei ... Solveig humrer litt igjen.

- Det er vel bare det at jeg skjønner liksom ikke at jeg er 90. Jeg tenker ikke sånn på alder. Så lenge kroppen greier det den skal føler jeg meg ikke gammel, sier hun.

Sa ja på flekken

Egentlig ønsket hun seg et fallskjermhopp til bursdagen sin da hun fylte 60. Det ble aldri noe av, men hun sluttet ikke å tenke på at det kunne vært moro.

I august fylte hun 90 år. Og da grep det eldste barnebarnet hennes anledningen til å sørge for at Solveigs 30 år gamle bursdagsønske skulle gå i oppfyllelse. Under 90-årsfeiringen holdt barnebarnet en tale til bestemoren sin, og presenterte gaven for henne: Et tandemhopp i fallskjerm. Nå, før sommeren var over. Hadde hun fortsatt lyst?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.