Reisetips:

Dette «flytrikset» bør alle merke seg

Et genialt hack som gir den som henter deg på flyplassen full kontroll på når du ankommer.

REISETIPS: Gir både deg og de rundt deg full oversikt. Foto: NTB
REISETIPS: Gir både deg og de rundt deg full oversikt. Foto: NTB Vis mer
Publisert

I jungelen av såkalte «lifehacks» på TikTok - disse små tipsene og triksene som kan ta hverdagen til stadig nye høyder, deler brukeren «loulouexplores» et smart tips som kan være verdt å merke seg.

I videoen viser hun nemlig hvordan man enkelt kan kopiere flightnummeret, lime det inn i en SMS og sende det til familie og venner.

@loulouexplores I do this every time I fly. Send this ti a disorganised friend haha. #flighthack #traveltip #travelhacks ♬ AMERICA HAS A PROBLEM (feat. Kendrick Lamar) - Beyoncé

Når hun så trykker på den sendte smsen og på «preview flight», vises detaljene om turen, som landingstidspunkt, om flyet er forsinket og hvilken terminal det lander på.

Den samme informasjonen blir også tilgjengelig for den som får meldingen – nyttig for den som eventuelt skal hente på flyplassen, eller bare vil vite at flyturen går som den skal.

Noe å teste på neste flygning?

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer