Brudd:

- Dette har jeg gruet meg så innmari til

Kristin Gjelsvik rakk aldri å bygge drømmehuset ferdig før bruddet var et faktum. Nå har hun sett boligen for første gang.

BRUDD: Livet har gått videre for influenser Kristin Gjelsvik. Men å dra tilbake til drømmehuset beskriver hun likevel som sårt. Foto: Yvonne Wilhelmsen
BRUDD: Livet har gått videre for influenser Kristin Gjelsvik. Men å dra tilbake til drømmehuset beskriver hun likevel som sårt. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert

Det var i fjor sommer influenserparet Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen gikk hver til sitt, etter ti år sammen.

Sønnen var tre år den gangen, og hele den lille familien bodde i Drammen. Bare et halvt år før bruddet, i februar 2022, hadde paret satt i gang bygging av drømmehuset i Stavanger, Thorsens hjemby.

«Nå skal vi skape et hjem vi skal bo i for alltid. Med drømmebeliggenhet og drømmeutsikt! Jeg kan nesten ikke vente!», skrev Gjelsvik på Instagram mens hun poserte på byggeområdet den gangen.

Slik ble det ikke. I ettertid har begge vært åpne om hvor tungt samlivsbruddet hadde vært, spesielt med barn involvert.

I november i fjor avslørte Poppe Thorsen at han måtte ta en pause fra offentligheten for å fokusere på egen helse.

Måneden etter kunne Gjelsvik avsløre at hun hadde fått ny kjæreste.

Til Dagbladet fortalte hun nylig at de to skal på ferie sammen til både den spanske øya Ibiza og til Como i Italia.

Helt nødvendig

Samtidig ligger det som en gang var drømmehuset ute for salg. Det er i den anledning influenseren deler noen såre tanker:

«Denne dagen måtte vel komme før eller siden... Dagen hvor jeg måtte se drømmehuset i Stavanger med egne øyne! Jeg har gruet meg så innmari, og jeg skal ikke lyve å si at dette var en hyggelig opplevelse. En tur innom var likevel helt nødvendig».

Hun fortsetter åpenhjertig i innlegget:

«Huset er praktfullt og beyond magisk, men samtidig er det for meg en påminnelse om alt jeg har gått igjennom og alt jeg fortsatt står i (...)».

INTERIØRGLAD: Dette bildet ble tatt da KK lagde interiørreportasje hos Gjelsvik i 2022, i huset hun delte med Poppe Thorsen i Drammen den gangen. Foto: Yvonne Wilhelsen
INTERIØRGLAD: Dette bildet ble tatt da KK lagde interiørreportasje hos Gjelsvik i 2022, i huset hun delte med Poppe Thorsen i Drammen den gangen. Foto: Yvonne Wilhelsen Vis mer

Et vidunderlig liv venter

Hun avslutter innlegget i en optimistisk tone.

«I kveld skal jeg sitter her på terrassen og nyte. Prøve i hvert fall. Puste. Nyte en utsikt jeg drømte om å våkne til hver eneste dag, og samtidig ta innover meg hvor heldig jeg er som har så mye å glede meg over i fremtiden. Et vidunderlig liv venter nemlig et helt annet sted, med de som betyr alt ❤️».

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer