Barna i jungelen:

Dette var morens siste ord til de fire bortkomne barna

Slik overlevde søsknene 40 dager i jungelen alene.

BARNA I JUNGELEN: Etter 40 dager alene i Colombias regnskog, ble de fire barna funnet forrige uke. Nå kommer historiene om hva som skjedde da flyet de satt i styrtet. Foto: NTB
BARNA I JUNGELEN: Etter 40 dager alene i Colombias regnskog, ble de fire barna funnet forrige uke. Nå kommer historiene om hva som skjedde da flyet de satt i styrtet. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Etter at et lite fly kræsjet i Amazonas-jungelen 1. mai, har en hel verden fulgt med på den desperate lete-aksjonen etter de fire barna som skulle ha overlevd.

For slik var den dramatiske situasjonen da flyet ble funnet i Colombias jungel: Barnas mor, piloten og en annen voksen person ble funnet omkommet – mens ulike funn tydet på at søskenflokken hadde overlevd ulykken.

Forrige uke skjedde mirakelet: Etter førti dager alene i jungelen, ble barna i alderen 13, 9, 5 og 1 år alle funnet i live. Nå kommer flere detaljer om hva som skjedde.

Som at barnas mor skal ha vært i live i fire dager etter ulykken – og gitt barna beskjed om å dra fra henne for å overleve selv.

Moren overlevde selve flystyrten

Det er barnas far som nå viderbringer noe av det barna skal ha fortalt ham på sykehuset i Bogota, der de nå får behandling.

– Den ene tingen Lesly (det eldste barnet) har gjort helt klart for meg, er at moren hennes var i live i fire dager etter flystyrten, sa Manuel Miller Ranoque, søndag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer