Dietter

Dietter fra helvete

Vær så snill, ikke prøv disse berg- og dalbanekurene hjemme.

Charlize Theron er en av de som har spist seg inn i rollen sin. Foto: All Over Press
Charlize Theron er en av de som har spist seg inn i rollen sin. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I år kommer filmen «Bronson», hvor Tom Hardy spiller den notorisk kriminelle Charles Bronson. For å bli feit nok for denne rollen la han på seg tjue kilo på kort tid.Men han er ikke den eneste som har måttet ty til ekstreme fetekurer eller lyndietter for å få kroppen Hollywood krever:

Falske tenner og ekstra kilo

Charlize Theron la på seg tretten kilo for å bli kraftig nok for rollen som seriemorderen Aileen Wuornos i «Monster». Sammen med tannprotesene og det modellerte ansiktet var hun nesten ikke til å kjenne igjen. Selv om hun har fortalt i intervjuer at hun syntes det var strevsomt å bli kvitt kiloene igjen, fikk hun en Oscar for rollen. Heldigvis finnes det stjernestiler som du kan oppnå på ti minutter.Også Hilary Swank vant Oscar for sin rolle som Maggie Fitzgerald i filmen «Million Dollar Baby». Hun lå i hardtrening før filmen, og erstattet den spede figuren med mer muskler.

Også kjekkasene må til pers

Hollywoodkjekkas George Clooney spiste seg også opp over tretten kilo for rollen som Bob Barnes i thrilleren Syriana. Se 28 grunner til å elske George ClooneyRobert De Niro tilbragte også mye tid med kaloritabellen for filmen «Raging Bull». Han startet innpillingen i toppform, for å fylle rollen som bokseren Jake LaMotta. Deretter ble innspillingen stoppet i fire måneder mens Robert De Niro la på seg nesten tretti kilo. Innsatsen ble belønnet med en Oscar.
 • Se bildene:Stjernene som aldri spiser
 • Se bildene: Hollywoods verste jojo-slankere
  LES OGSÅ:
 • - Jeg sluttet å spise wienerschnitzel
 • Ny sulte-diett sprer seg
 • Slanketipsene som stinker
 • Kjendisenes ekstreme sultekurer
 • Farlig ekstrem-diett brer seg
 • Stjernene som aldri spiser
 • Tynne modeller blir forbudt

Krigsfilmer gir små rasjoner

At du ikke kan spille sultende mann mens du fortsatt spiser pizza fikk Adrien Brody erfare. Han gikk ned femten kilo for å få den rette looken for rollen som jødiske Michael Fassbender i Holocaust-dramaet Piansten. Da denne filmen ble spilt inn ble de første scenene fra slutten av krigen spilt inn først, slik at Brody gradvis kunne legge på seg til en sunnere førkrigsvekt underveis. Matt Damon slanket seg neste tjue kilo for rollen i krigsramaet «Tapperhet i strid».Også Tobey Maguire måtte gå ned elleve kilo da han skulle spille jockey i filmen «Seabiscuit».
 • Dette tenkte de egentlig
 • Slankeeksperten

  Christian Bale er kjent fra filmer som «American Psycho» og «Solens rike». Men han har nesten blitt bedre kjent for sin evne til å få vektnåla til å svinge. I 2004 hadde han gått ned 30 kilo og var klar for å spille rollen som Trevor Reznik i «The Machinist». Og i 2005 hadde han tatt igjen det tapte, samt lagt på seg ti kilo ekstra for sin rolle som Batman i Batman Begins. Rollen i «Rescue Dawn» fra 2006 krevde igjen at han gikk ned tretti kilo. Etter dette uttalte han at nå var han ferdig med hard slankekurer. Har disse stjernene latt seg inspirere av Christian Bale? Fryktelig tynne har de ihvertfall blitt.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.