Leah Isadoras konfirmasjon

- Din far ville vært så stolt av deg

Märtha Louise hyllet datteren Leah Isadora på konfirmasjonsdagen.

MOR OG DATTER: Prinsesse Märtha Louise (t.h.) hyllet datteren Leah Isadora på konfirmasjonsdagen. Foto: Skjermdump fra Instagram
MOR OG DATTER: Prinsesse Märtha Louise (t.h.) hyllet datteren Leah Isadora på konfirmasjonsdagen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

«Fantastiske og talentfulle Leah Isadora ble konfirmert i går. Du var så vakker i din nye bunad. Jeg er så stolt av deg, kjære». Slik lyder starten på prinsesse Märtha Louises hyllest til datteren på Instagram.

Leah Isadora er blant mange 15-åringer som denne høsten til tross for en pågående pandemi får gjennomføre konfirmasjonen de har gledet seg til.

Denne helgen samlet derfor kongefamilien seg i Jar kirke for å se at 15 år gamle Leah Isadora ble konfirmert. Märtha Louise har delt flere bilder fra den store dagen på Instagram, og trekker blant annet frem den nye bunaden til datteren.

Som sin mor har også Leah Isadora en bunad fra Øst-Telemark. Storesøster Maud Angelica (17) og kusinen Ingrid Alexandra (16) har også bunader fra samme distrikt.

- Din far ville vært så stolt av deg

I samme Instagram-innlegg skriver også Märtha Louise litt om en person de gjerne skulle hatt tilstede denne viktige dagen. Døtrenes avdøde far Ari Behn.

I romjulen 2019 kom sjokknyheten om at forfatter og kunstner Ari Behn hadde gått bort 1. juledag. Han ble 47 år.

Både Maud Angelica og Leah Isadora har arvet farens kunstneriske evner og forvaltet det på hver sin måte. Eldstedatteren deler sine kreative verk gjennom Instagram-kontoen @3_eyed_cat, mens Leah isadora har vist seg å være litt av en makeupartist!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer