Inspirasjon Instagram:

Disse 6 Instagram-profilene inspirerer oss

Len deg tilbake, scroll og sug til deg alt av inspirasjon!

INSPIRASJON INSTAGRAM: Vi har laget en liste med våre topp 6 Instagram-favoritter - som inneholder noe for enhver smak. FOTO: Instagram (@yayanaomi)
INSPIRASJON INSTAGRAM: Vi har laget en liste med våre topp 6 Instagram-favoritter - som inneholder noe for enhver smak. FOTO: Instagram (@yayanaomi) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi i KK-redaksjonen er enige om at vi elsker å bruke litt av vår ledige fritid til scrolling på Instagram - spesielt nå i disse ferietider. Enten om det er fra solsenga, sofaen eller bilsetet sier vi aldri nei takk til litt inspirasjon, for ingenting er vel som å forsvinne litt fra den virkelige verden og heller stupe inn i et liv fullt av kritthvite strender, fargerik mat og outstanding landskapsbilder?

Vi har tidligere tipset dere om fantastiske moteprofiler, treningsprofiler og reiseprofiler som vi digger. Nå ønsker vi å dele våre favorittprofiler som inneholder litt av hvert - og som vi blir ordentlig inspirert av. Se og nyt!

LES OGSÅ: Alt du gjør på Instagram registreres

1. @Yayanaomi

Svenske Johanna Ljungquist (28) er en ren #inspobombe! Med sine 278 000 følgere deler hun flotte bilder av seg, mannen og deres to barn. På denne profilen får man bli med på alt fra ferieturer til familiebesøk, og ikke minst den tradisjonelle fredagsdansen! Her er det også kanskje noen tips å plukke opp om du og familien kjeder dere på en søndag?

2. @Norge

Er du interessert i fantastiske bilder og norsk natur? Eller kanskje du planlegger en roadtrip i eget land? Vel, da er nok dette noe for deg! På @Norge samler Mads Nordsveen inn de aller fineste bildene som blir tatt rundt omkring i Norge, og vi må bare si en ting: WOW, for et land vi bor i! Man trenger visstnok ikke å dra på sydentur for å oppleve kritthvite strender og turkist vann.

3. @Elfennmarrakech

Har du gått litt lei av dine kremhvite vegger og grå puter, og kanskje kjent på lysten til å freshe opp hjemmet? Da vil du kanskje finne litt inspirasjon på denne profilen. Fargerike vegger, grønne planter, tusenvis av puter og deilige badekar - trenger vi å si noe mer? Hotellet El Fenn i Marrakech tør virkelig å bruke kreativiteten når det kommer til interiør, og vi i KK ELSKER det! Sitat fra vår utgavesjef Stine (som var der tidligere i vår): «det ble tatt noen bilder der, for å si det sånn» - vi tror deg, Stine!

Oh how we love a slice of sunshine walls with a hit of magenta.

A post shared by El Fenn Hotel Marrakech (@elfennmarrakech) on

4. @Shopbop

Look this way! Shopbop poster inspirerende hverdagsantrekk, ofte basert på nøkkelplagg de fleste har i skapet. Her får man også gode tips til hvordan man for eksempel kan style smykker, freshe solbriller og vesker. Perfekt på dager hvor man har vrengt hele klesskapet men fortsatt ikke vet hva man skal ha på seg!

Your Friday the 13th good luck charm 🍀

A post shared by Shopbop (@shopbop) on

5. @Omgjustdont

Denne profilen er helt optimal på dårlige dager hvor man trenger litt oppkvikkende og tørr humor. @Omgjustdont samler alle mulige morsomme og ironiske bilder og sitater fra sosiale medier og aviser.

A post shared by omgjustdont (@omgjustdont) on

6. @Sophiefontanel

Vi elsker damer som gjør sin greie og som fremdeles inspirerer i en alder av 50+. Alder er absolutt ingen hindring, noe denne rå dama kan skrive under på! Med sine 150 000 følgere inspirerer Sophie Fontanel (56) med sin velkjente pose på soverommet flere ganger i uka. 56-åringen er avslappet og kul i stilen, og vi DIGGER det! La deg inspirere du også:

LES OGSÅ: 7 eldre damer med skikkelig kul stil

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer