Gratis ting:

Disse tingene kan du få gratis på bursdagen din

8 goder som kan gjøre bursdagen din enda litt hyggeligere – og billigere!

GRATIS TING: Det er faktisk en rekke ting du kan få gratis bare fordi du har bursdag! 8 life hacks det er verdt å merke seg. Foto: NTB
GRATIS TING: Det er faktisk en rekke ting du kan få gratis bare fordi du har bursdag! 8 life hacks det er verdt å merke seg. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Gratisting er alltid gøy. Og ofte en smart måte å spare penger på, selvsagt. I disse tider hvor det tross alt virker litt som om prisene aldri skal slutte å stige, er det rene life hacken å ha et sparetips eller ti på lur.

Vi elsker både gode tips og gratis ting! Her kommer en oversikt over ting du kan få helt gratis eller få avslag på når du har bursdag. Verdt å notere seg til det blir din tur igjen.

Merk: De fleste av disse ordningene forutsetter en eller annen form for kundeklubbmedlemskap eller konto på tilhørende app. Med forbehold om variasjoner i gavene.

Gratis kaffe

En rekke steder spanderer en kopp rykende fersk kaffe på deg om du kommer innom på bursdagen din. Det er hverdagsluksus, det!

Hvor: Espresso House, Narvesen, Godt brød, 7Eleven og Deli de Luca.

GRATIS KAFFE: På bursdagen din kan du ta morgenkaffen helt kostnadsfritt hos en rekke steder. Ikke verst! Foto: NTB
GRATIS KAFFE: På bursdagen din kan du ta morgenkaffen helt kostnadsfritt hos en rekke steder. Ikke verst! Foto: NTB Vis mer

Hos Starbucks er det en valgfri drikke som er gratis på dagen din. Det er også verdt å bemerke at du uansett alltid får gratis påfyll av brygget kaffe eller te som medlem, pluss at du også får valgfri alternativ melk gratis.

Hos Jernia, kan kundeklubbmedlemmer hente ut en kaffepose på bursdagen sin. Skal det være en nybrygget kaffe på sengekanten?

Og er du medlem i Strawberry, tidligere Nordic Choice, kan du faktisk få en gratis kaffe når som helst. Én gang om dagen kan du gå innom et av Strawberry-hotellene og hente en kopp traktekaffe – eller te.

Gratis kake eller bakverk

Et kakestykke eller to hører selvsagt med når man har bursdag! På dagen din kan du få enten kake, bolle eller bakverk hos flere. Noe å hente seg i lunsjpausen, eller hjem til frokost i sengen, kanskje?

Hvor: 7Eleven, Godt brød, Deli de Luca, Narvesen og Jordbærpikene.

DU SLIPPER Å BAKE: På bursdagen din, kan du faktisk få gratis bolle, hvetebakst eller kakestykke flere steder! Foto: NTB
DU SLIPPER Å BAKE: På bursdagen din, kan du faktisk få gratis bolle, hvetebakst eller kakestykke flere steder! Foto: NTB Vis mer

Bursdagsbuketten er sikret

Det er skikkelig hyggelig å få friske blomster på den store dagen – og hos Plantasjen kan du få en blomstrende bursdagsgave.

Pleiegave fra Rituals

Velværekjeden Rituals belønner medlemmer med diverse bursdagsgaver, varierende utfra aktiviteten i medlemsskapet - alt fra håndsåpe til romspray til body lotion. I tillegg, kan du også komme til å få jubileumsgave for hvert år du er medlem og aktiv.

Is må også til!

Vi er allerede glade i Meny takket være de til tider elleville kronemarkedene de har, men også på bursdagen din er de generøse om du er medlem og fast kunde. Neste gang du feirer ny runde rundt solen, kan du velge blant is eller iskaker.

Og apropos is - hos McDonalds vil du kunne få opp en kupong på valgfri Sundae eller fries i appen.

BURSDAGSBUKETT: Hva med en bukett friske roser på dagen din? Plantasjen spanderer bursdagsgave på medlemmene sine. Foto: NTB
BURSDAGSBUKETT: Hva med en bukett friske roser på dagen din? Plantasjen spanderer bursdagsgave på medlemmene sine. Foto: NTB Vis mer

Snacksposer

I anledning bursdagen din, vil du som er medlem få beskjed om at du kan hente ut en snackspose hos Tilbords. Hint: sjokolade og lakris!

Rabattkoder er heller ikke feil

Én ting er å bli bortskjemt med gratisting og gaver, men husk at bursdagen din kan skaffe deg en rekke avslagspriser og tilbudskuponger. En rekke butikker lover deg et eget tilbud i forbindelse med bursdagen din, enten på selve dagen eller med en gyldighet på noen dager.

Hvor: Kremmerhuset, Kitchn, Nelly.com, KICKS, H&M, B-Young, Jean Paul, DNA Shoes, Sunkost, Bokkilden.no, Eurosko og Elon.

BURSDAGS-HACKS: Merk deg disse punktene til neste gang du fyller år! Kanskje blir dagen enda bedre - og enda billigere. Foto: NTB
BURSDAGS-HACKS: Merk deg disse punktene til neste gang du fyller år! Kanskje blir dagen enda bedre - og enda billigere. Foto: NTB Vis mer

Ikke glem din firbeinte venn

Til sist, men ikke minst, er det være verdt å sjekke ut kundeklubben til Musti, dersom du har en liten venn eller to som tasser rundt bena dine hjemme. Du kan registrere opptil maks fire kjæledyr, og få muligheten til å overraske dem på bursdagen!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer