Kreft

Dødssyke Amandas makeover-video rører en hel verden

Kort tid etter at det ble filmet sovnet hun stille inn.

EN SISTE MAKEOVER: Her får kreftsyke Amanda en makeover av sin gode venninne Naomi. Bare noen uker senere tapte hun kampen mot kreften.  Foto: Skjermdump YouTube
EN SISTE MAKEOVER: Her får kreftsyke Amanda en makeover av sin gode venninne Naomi. Bare noen uker senere tapte hun kampen mot kreften. Foto: Skjermdump YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den BAFTA-nominerte (British Academy of Film and Television Arts) make-up artisten, Naomi Donne, som blant annet har jobbet med stjerner som Lily James og Michelle Pfeiffer, publiserte for ikke så lenge siden en rørende makeover-video på YouTube-kanalen sin «Made Up Stories», som nå sprer seg på ulike nettsteder rundt om i verden. 

Damen som sitter i sminkestolen er hennes kjære venninne Amanda, som har kjempet mot kreften i fire tunge år. Som følge av kreftbehandlingen har immunforsvaret hennes dalt, noe som har gjort at hun har mistet alt håret og selvtilliten. Amanda, som er fra London, hadde et spesielt ønske, og det var å se fantastisk ut i sønnens Bar Mitzvah.

- Amanda ville se vakker ut, da det var et av de viktigste arrangement i hennes altfor korte liv. Jeg håper jeg klarte å få henne til å føle seg vakker, sier Donne til nyhetsnettstedet Daily Mail. 

LES OGSÅ: Her tar den kreftsyke artisten farvel med datteren (2)

Amanda tapte dessverre kampen mot kreften bare noen uker etter at videoen ble spilt inn. Familien hennes og Naomi har valgt å publisere videoen av makeoveren for å samle inn penger til den veldedige organisasjonen «Look Good Feel Better». Dette er den eneste organisasjonen i verden som hjelper kvinner med kreft å håndtere de synlige sporene kreftbehandlingen har satt. 

Under videoen har Donne skrevet: I denne videoen møter dere min venninne Amanda som nylig forlot oss. Dette er en veldig følelsesladet og rørende video for meg, og forhåpentligvis for dere også. 

LES OGSÅ: – Jeg har følt kreften som et overgrep

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer