Dora om kjærestens kreft: - Visste ikke at det var så slitsomt med sorg før nå

Dora Thorhallsdottir og kjæresten Jan Tore Borgersen ønsker å være åpne om Jan Tores tøffe kreftdiagnose og hvordan det påvirker dem.

KJÆRESTE MED KREFT: Dora Thorhallsdottir forteller åpent om kjæresten Jan Tores kreft, og hvordan sorgen og redselen har rammet dem. Her i 2020. Foto: Christian Roth Christensen
KJÆRESTE MED KREFT: Dora Thorhallsdottir forteller åpent om kjæresten Jan Tores kreft, og hvordan sorgen og redselen har rammet dem. Her i 2020. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

De hadde begge gått på smeller i kjærlighetslivet tidligere. Jan Tore Borgersen og Dora Thorhallsdottir falt pladask for hverandre i voksen alder. De gledet seg til å starte et nytt og lykkelig liv sammen.

I TB-podden, en podkast laget av Tønsbergs Blad, forteller de at de nettopp hadde flyttet sammen på Vear utenfor Tønsberg da de fikk den fæle beskjeden. Jan Tore hadde kreft.

De skulle pusse opp huset og bygge hytte sammen. I podkasten forteller Dora at det var startskuddet på det nye, deilige livet. De hadde begge endelig truffet den store kjærligheten. Nå må de fortsette å bygge sitt drømmehjem uten å vite hvor lenge Jan Tore vil leve. Skal han leve i to måneder? Kommer de til å feire jul sammen?

- Gråter hver dag

- Det er surrealistisk og veldig vondt. Jeg visste ikke at det var så slitsomt med sorg før nå, sier Thorhallsdottir.

- Jeg gråter hver dag og mer enn jeg har gjort tidligere. Jeg er skikkelig redd. Jeg er dritredd for å dø. Operasjonen er ikke noen garanti for at jeg overlever. Jeg må først overleve operasjonen. Jeg håper de får tatt vekk alt. Hvis ikke så må det stråles. Det er jævlige hverdager nå. Selv om jeg har det superfint med verdens beste kjæreste, sier Borgersen gråtkvalt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.