Gretchen ble drept av «drømmemannen»

Drepte eksen - skyldte på korona

Slekt og venner av Gretchen Anthony mottok tekstmeldinger der det sto at hun hadde fått covid-19 og var nødt til å isolere seg. Men sannheten var mer brutal enn som så.

DEN LYKKELIGE TIDEN: Gretchen og David ble forelsket og giftet seg i Las Vegas. Foto: Jupiter Police Department
DEN LYKKELIGE TIDEN: Gretchen og David ble forelsket og giftet seg i Las Vegas. Foto: Jupiter Police Department Vis mer
Publisert

23. mars 2020 kom meldingen fra Gretchen Anthonys telefon. Beskjeden var at hun var blitt smittet av covid-19, noe som betydde at hun måtte være i karantene i minst to uker.

I dagene som fulgte kom det oppdateringer. Nå skrev hun at hun var blitt verre, og at hun var innlagt på sykehuset i hjembyen Jupiter, Florida.

I en annen tekstmelding sto det at hun var innlagt på en klinikk – som senere skulle vise seg ikke å eksistere. Men det kom bare meldinger. Gretchen svarte ikke på telefon og ringte ikke selv.

Slekt og venner ble urolige. Hvorfor skulle den 51-årige moren til tolv år gamle Ava ikke la høre fra seg?

Venninnen Kelly Hanna fortalte at Gretchen forgudet sin datter, og at hun var i toppform og trente på det lokale senteret. Gretchen hadde fått datteren Ava i et tidligere forhold. Ekteparet hadde delt omsorg for datteren og hadde en god relasjon til hverandre.

Falt for treneren sin

Noen år tidligere var Gretchen blitt forelsket i David Anthony, som var personlig trener på et treningssenter. En ordentlig drømmemann.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer