Hytteliv:

Droppet utedo på fjellet - kjøpte hyttepalass på Sicilia

- Det koster mindre enn en ettroms i Oslo.

HYTTELIV: Marianne og mannen tok den praten om at vi lever bare en gang osv - og klinket til. Nå er de stolte eiere av sitt eget "lille" palass på Sicilia. Foto: Privat
HYTTELIV: Marianne og mannen tok den praten om at vi lever bare en gang osv - og klinket til. Nå er de stolte eiere av sitt eget "lille" palass på Sicilia. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Det er offisielt - vi har blitt gale! annonserte Marianne Pfeffer Gjengedal (42) på sin instagramkonto @Sweet.N.Pfeffer i desember i fjor.

Hun og mannen hadde akkurat kjøpt et 600 kvadratmeter store Palazzolo Acreide på Sicilia.

Der mange nå har vendt snuta mot fjells, til hyttelivet med alle dets mer eller mindre bekvemmeligheter, har Marianne lastet bilen med maling og kjørt sørover til hyttepalasset, som hun litt fleipete har omtalt det som.

Eller bygården, som det kanskje er hakket mer korrekt å benevne det som.

- Det italienske ordet Palazzo tilsvarer ikke det norske og engelske ordet palass. I Italia kalles store bolighus også palazzo, så huset vårt tilsvarer kanskje mer en flott bygård, oppklarer Marianne.

Når vi snakker med henne på telefon, har de nylig feiret palmesøndag, som blant annet markeres ved at de mange katedralene på øya pyntes med palmer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer