KK-mila:

- Du er og blir en stor inspirasjon for oss andre!

Her løper 87-åringen KK-mila!

KK-MILA: 87 år gamle Reidun Mansrud var den eldste deltakeren under KK-mila 2017 - vi ble med henne på 5 km-etappen! Foto: Malini Gaare Bjørnstad
KK-MILA: 87 år gamle Reidun Mansrud var den eldste deltakeren under KK-mila 2017 - vi ble med henne på 5 km-etappen! Foto: Malini Gaare Bjørnstad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var duket for skikkelig godstemning da over 5000 løpeklare og sporty damer var samlet på Bislett stadion den aller første helgen i september - målet for dagen var å gjennomføre 5 km-etappen eller 10 km-etappen under KK-mila.

Blant deltakerne var det spesielt én dame som var ekstra spent på etappen gjennom Oslos gater - nemlig Reidun Mansrud på 87 år som var KK-milas eldste deltaker!

Den sporty 87-åringen trener fire ganger i uken på sitt lokale treningssenter, og tidligere i år ble vi med da hun oppfylte drømmen om å klatre. Reidun er og blir en stor inspirasjon, så jubelen sto i taket da Reidun takket ja til å løpe 5 km-etappen under KK-mila 2017 sammen med PT'en sin Linda Ødegaard Tenold - og journalist Malini Gaare Bjørnstad i KK-redaksjonen.

På forhånd hadde Reidun og Linda trent både styrke og løping på mølla, og kort tid før KK-mila hadde 87-åringen gått én mil på skogstur.

LES OGSÅ: Blir du kvalm og får blodsmak i munnen når du løper?

- Du legger press på oss andre!

Før selve løpet satte i gang fortalte Reidun at hun faktisk er vokst opp i en av nabobygårdene til Bislett stadion, og at hun som liten jente pleide å stå på skøyter her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer