Du leser nå KK pluss

Ellen Arnstad om sønnens død

– Du kan aldri forberede deg på at barnet ditt dør

Hun visste i 19 år at Joachim ikke kom til å leve så lenge. Men da ektemannen fortalte henne at sønnen deres var død, kjente Ellen Arnstad sjokket i hele kroppen.

LIVET UTEN JOACHIM: Ellen Arnstad forteller om sorgen etter sønnen Joachim, som døde i mai 2020. FOTO: Astrid Waller
LIVET UTEN JOACHIM: Ellen Arnstad forteller om sorgen etter sønnen Joachim, som døde i mai 2020. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vestre Aker kirke 16. juni 2020

En lyseblå kiste står ved alteret, dekket med lyseblå hortensia. På benkeradene sitter en spredt forsamling med senkede hoder, på trygg koronaavstand. På søylen ved kisten henger et flagg i vinrødt og gull. Flagget til huset Griffing på Galtvort. Flagget til Harry Potter, gutten som overlevde.

Gutten i kisten heter Joachim. En staut kar med glimt i øyet som kunne blitt så mye. Og han ble det, for så mange. Nå ligger han her, i Harry Potter-kappe. For Joachim er også gutten som overlevde - bare ikke lenge nok.

Du kan nå betale med

KK Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 50 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium format og lekker presentasjon

Abonner på KK Pluss nå

Pr. måned

199,-

automatisk fornyelse

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Her finner du KKs bruker- og abonnementsvilkår.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer