Å miste barn i magen

- Du kan ikke forberede deg på å føde et dødt barn

Babyen hadde varmen fra Eivors kropp da hun ble lagt i mors armer. Det var fint å holde henne, kjente Eivor. Samtidig så usigelig vondt.

MISTE BARN: Eivor var 34 år og svangerskapet gikk fint. Så kom helgen da Eivor følte at noe var galt. FOTO: Privat
MISTE BARN: Eivor var 34 år og svangerskapet gikk fint. Så kom helgen da Eivor følte at noe var galt. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Eivor Meisler fra Tromsø var fire måneder på vei da hun oppdaget at hun var gravid med nummer to. Hun hadde en sønn på 15 år, jobbet som sykepleier og var ikke i et forhold.

– Jeg hadde vanlig menstruasjon i starten, og da den uteble merket jeg at noe skjedde med kroppen min og tok en graviditetstest, sier Eivor.

– Jeg fikk sjokk da jeg skjønte at jeg var gravid.

Eivor følte seg som kastet inn i midten av et svangerskap og ikke forberedt på å bli mamma igjen.

– På ultralyden så jeg en baby som turnet rundt og jeg var 22 uker på vei. Det føltes så uvirkelig at jeg et øyeblikk lurte jeg på om jeg var med på skjult kamera, minnes Eivor.

Da hun fikk tenkt seg om, visste hun at hun hadde mer enn nok kjærlighet til den lille som lå i magen. Det ville bli et elsket barn. 15 åringen gledet seg til å bli storebror og mor og sønn så fram til en ny fase i livet. De hadde et stort nettverk, og familie og venner så også fram til at barnet skulle komme.

Følte at noe var galt

Eivor var 34 år og svangerskapet gikk fint. Alt var normalt på kontrollene. Omtrent tre uker før terminen, ble det registrert litt mer fostervann enn vanlig, og kontrollene ble hyppigere. Alt var greit. Så kom helgen da Eivor følte at noe var galt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer