Få Ny Stil

Du vil ikke tro forvandlingen til Marit, Helen og Åse!

Fikk fantastisk Bli ny-dag.

FIKK BLI NY-DAG MED ALLERS: Marit Aarø (55), Helen Ørsjødal (48) og Åse Engvoll (48) fikk alle ny stil. Foto: Yvonne Wilhelmsen og Morten Eik
FIKK BLI NY-DAG MED ALLERS: Marit Aarø (55), Helen Ørsjødal (48) og Åse Engvoll (48) fikk alle ny stil. Foto: Yvonne Wilhelmsen og Morten Eik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

ALLERS:NO: Hver uke kommer det nye damer til oss som ønsker seg en ny stil, og for å få tips om hår og sminke.

Hilde Ottem har vært Allers sin faste stylist i mange år, og har stor erfaring og kunnskap om hår, sminke og klær. Vi har ikke lyst til å gjøre folk helt om, vi ønsker å finne det lille ekstra som gjør akkurat DEG unik.

Noen ganger er det ikke så store justeringen som skal til, og vi synes at enhver kvinne som stråler og er fornøyd, hun er vakker!

FIKK BLI NY-DAG MED ALLERS: Marit Aarø (55), Helen Ørsjødal (48) og Åse Engvoll (48) fikk alle ny stil. Foto: Yvonne Wilhelmsen og Morten Eik
FIKK BLI NY-DAG MED ALLERS: Marit Aarø (55), Helen Ørsjødal (48) og Åse Engvoll (48) fikk alle ny stil. Foto: Yvonne Wilhelmsen og Morten Eik Vis mer

Har du lyst til å bli ny? Send oss en mail på redaksjonen@allers.no med to bilder, et portrett og et i helfigur, skriv litt om deg selv, og send med telefonnummer.

LES OGSÅ: Se Theres' fantastiske forvandling

Marit Aarø (55):

- Marit har en figur som er lett å kle, og hun er finest i en minimalistisk, klassisk stil. Hun kler varme farger, og hun er nydelig i olivengrønt, konjakkfarge og i gultoner.

FANTASTISK STYLING: Vi trodde nesten ikke det var sant da Marit kom ut i dette antrekket. For en dame!! Foto: Yvonne Wilhelmsen
FANTASTISK STYLING: Vi trodde nesten ikke det var sant da Marit kom ut i dette antrekket. For en dame!! Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

- Hun kan også være kle grått, men da den mer dype tonen. Snitt som følger formene hennes er kledelig, men velger hun vide bukser, bør det være stramt oppe – og motsatt, vidt oppe og trangt nede. En frekk veske, solbriller, lekre støvler og et fargerikt skjerf gjør susen i en klassisk garderobe, sier Hilde Ottem.

Luftig look

- Jeg  la en kald, naturlig farge i bunnen. Deretter ble det lagt striper, annenhver lys og mørk farge, for å lage spill i håret. Lengden ble klippet en god del, og håret ble klippet skrått bakover for å få fram ansiktet.

FLOTT MAKEOVER: Litt oppklippet hår, og en diskré make-up, gjorde susen for Marits utseende. Foto: Yvonne Wilhelmsen
FLOTT MAKEOVER: Litt oppklippet hår, og en diskré make-up, gjorde susen for Marits utseende. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

- Fronten ble også skrådd for å framheve frisyren. Til slutt fønet jeg inn noen lette bølger som ga en luftig og fresh look, sier frisør Maiken Transeth hos Studio Alf.

Fine farger

Stylisten påførte en primer som ga glød og dekket linjer og porer. Når det gjelder sminke til øynene, så kler Marit dype grønntoner og bronsetoner. Øyelokkene fikk først lys kremfarge, deretter olivengrønn skygge.

- Det ble også lagt litt av sistnevnte under øynene. I øyekrokene ble det lagt gullskygge. Brun liner ble påført langs vippekantene oppe. Kinnene og  leppene fikk ferskenfarge.

LES OGSÅ: Se så flott Kirsten ble!

Åse Engvoll (48):

- Åse har en klassisk og feminin stil med myke linjer, og den bør hun beholde. Men hun bør bli tydeligere. Hun kan for eksempel bruke tekstiler med brokade, blondeeffekt og gjerne print med blomster.

BLE NYE MED STIL: Grønn kjole til rødt hår er en sikker vinner! Foto: Yvonne Wilhelmsen
BLE NYE MED STIL: Grønn kjole til rødt hår er en sikker vinner! Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

- Hun kler varme nyanser, alt fra dype grønne toner til konjakk og lys lakserosa. Trange jeans med god stretch og høye hæler på sko og ankelstøvler er fint. Brillene kan hun også gjøre mer ut av, både farge og innfatning, sier Ottem.

Spill og liv

- Åse har masse naturlige krøller, og det var en god stund siden hun hadde klippet seg. Derfor valgte jeg å klippe håret en del opp. Det ga Åse en slankere og tøffere look. Hårfargen ble justert og fikk en dypere og varmere tone.

FREMHEV FARGEN OG KRØLLENE: Åse har et flott hår som frisøren ikke ville gjøre så mye med. Kun en oppfrisking var det som trengtes. Foto: Yvonne Wilhelmsen
FREMHEV FARGEN OG KRØLLENE: Åse har et flott hår som frisøren ikke ville gjøre så mye med. Kun en oppfrisking var det som trengtes. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

- Det ble også lagt foliestriper for å gi frisyren litt ekstra spill og liv, sier Samah Berdal hos Studio Alf.

Fin glød

Stylisten anbefalte peeling minst to ganger i uken etterfulgt av en god fuktighetsmaske. En primer, som gir huden glød, ble lagt på først. Så en mineralmakeup i varm, lys nyanse. Brynene ble farget og nappet.

- Bronsebrun liner ble påført langs vippekantene tett inntil vippene oppe, og litt nede i ytterkantene. Lys skygge på lokkene og en bronsebrun i globalene åpnet blikket. Til slutt en gyllen highlighter ved tinning og øverst ved kinnbein, samt bronzer og aprikosrouge på kinnene.

LES OGSÅ: Lena ble ny med Jan Thomas

Helen Ørsjødal (48)

- Helen er en sporty jente som kler både varme og kalde farger, som er så heldig at hun kler det meste av klær. Når det gjelder sko bør hun være forsiktig med sko med ankelremmer siden hun har litt kraftige legger.

FANT SIN STIL: Helen fikk helt ny hårsveis som kledde henne utrolig godt. Foto: Morten EIk
FANT SIN STIL: Helen fikk helt ny hårsveis som kledde henne utrolig godt. Foto: Morten EIk Vis mer

- Da er det penere med åpne sko med hæler. Hun kler en avslappet stil som ikke for damete. Klassisk basisgarderobe med innslag av tøffe topper, sko, vesker, briller, skjerf og smykker er fint til henne, sier Hilde Ottem.

Naturlig farge

- Både frisyren og fargen gjorde at Helens ansikt ble litt borte. Helen vil at håret nå skal være i hennes naturlige farge, så hun slipper å farge det mer. Jeg klippet en kort, feminin frisyre for å få bort den fargede delen.

FIN I GRØNT: Stylist Hilde Ottem trakk spesielt fram grønt som en farge som kler Helen. Foto: Morten Eik
FIN I GRØNT: Stylist Hilde Ottem trakk spesielt fram grønt som en farge som kler Helen. Foto: Morten Eik Vis mer

- Ved ørene og i nakken ble håret klippet helt kort, mens overhåret fortsatt har noe lengde. Det gjør at det kan styles i forskjellige varianter, sier Caroline Taraldrud, frisør hos Studio Alf.

Fin farge

Helen var sommerlig brun, men hadde tørr hud. Hun bør både peele og bruke fuktighetsmasker minst to ganger i uken. Brynene ble nappet. Der det manglet litt hår, la stylisten inn farge for å få til en bedre form. En primer jevnet og skjulte porer i huden. En dyp blågrønn liner ble påført langs vippekanter oppe og nede. På lokkene fikk hun en dyp grønn shimmer-skygge. Solpudder på kinn til slutt.

STYLIST: Hilde Ottem har hjulpet hundrevis av damer med å finne sin stil. Foto: Yvonne Wilhelmsen
STYLIST: Hilde Ottem har hjulpet hundrevis av damer med å finne sin stil. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer