Kari Traa

- Eg er for gammal til å bry meg så mykje om utsjånaden

Kari Traa vil gjerne bli verdens beste mamma. Men som hun sier: – Det går sjølvsagt ikkje.

KARI TRAA: – No som eg har fått ungar, vil eg gjerne vere i lag med dei, sier Kari Traa, som ikke har noe behov for egentid. FOTO: Astrid Waller
KARI TRAA: – No som eg har fått ungar, vil eg gjerne vere i lag med dei, sier Kari Traa, som ikke har noe behov for egentid. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er eg eigentleg eit sunt forbilde?

Kari Traa ler hjertelig og høyt mens hun spiser rundstykke. Hun har en svart sokk på én fot, en blå på den andre. Jakka er fra Fretex, og den blå ullgenseren, for øvrig ikke hjemmestrikket, spiller fint opp til glimtet i de blå øynene hennes.

Vi har snakket om glansdagene med kulekjøring og ville sprell i hoppsvevene, om den frie barndommen, om det velsignede familielivet og om kroppspress og sosiale medier. Kari har tulla med eget utseende, dratt de trendy buksene som stylisten hadde med seg, godt oppunder magen og gått med breiale steg over gulvet i cowboyboots. Nå er hun tilbake i egne klær.

Og vi tenker: I det mylderet av perfeksjon som møter unge jenter på nettet, står Kari Traa ut som en sunn, sterk, blid vestlandskvinne. En som aldri har higet etter perfeksjon, men helst vil ha det gøy? Eller?

– Eg har alltid styrt etter lystprinsippet, ja. Det eg ikkje har meistra, har eg heller ikkje brukt for mykje energi på. Men sunt forbilde? Eg har snust, eg har aldri lagt skjul på at eg tok meg ein fest etter ein siger. Eg har vore litt tjukk, eg har vore godt trent, og eg har vore dårleg trent. Og akkurat no er eg mest opptatt av å bli verdas beste mamma. Det går sjølvsagt ikkje, men jentene mine har heldigvis ein veldig tålmodig far.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer