Dennne passer fint til lunsj eller som en lett middag. Rester av eggepannen er deilig å ta med i matpakken sammen med litt brød.
(3-4 porsjoner)
6 egg
½-1 squash i skiver
1 rødløk i ringer
½ pk. påleggskinke i biter
1 eske småtomater
finhakket persille
1. Stek squash og løk i smør i panne til løken er myk og blank og squashen har fått litt farge.
2. Pisk eggene godt sammen. Hell eggerøren over grønnsakene, og drei litt på pannen i starten.
3. Legg i tomater delt i to, og strø over finhakket skinke. Strø gjerne på litt finklippet persille.
4. La eggepannen stivne under lokk på svak varme. Server den nystekt med godt brød.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi
bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene
våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til
personverninnstillinger