Eggepanne

Eggepanne med squash, skinke og tomat

Dennne passer fint til lunsj eller som en lett middag. Rester av eggepannen er deilig å ta med i matpakken sammen med litt brød.

(3-4 porsjoner)

6 egg
½-1 squash i skiver
1 rødløk i ringer
½ pk. påleggskinke i biter
1 eske småtomater
finhakket persille

1. Stek squash og løk i smør i panne til løken er myk og blank og squashen har fått litt farge.

2. Pisk eggene godt sammen. Hell eggerøren over grønnsakene, og drei litt på pannen i starten.

3. Legg i tomater delt i to, og strø over finhakket skinke. Strø gjerne på litt finklippet persille.

4. La eggepannen stivne under lokk på svak varme. Server den nystekt med godt brød.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: