Mamma Til Mange Barn

«Eggstokkene dine burde ha vært revet ut for mange år siden» er en av kommentarene Karina fikk slengt etter seg

- Det er trist at noen prøver å ødelegge gleden ved å si at jeg ikke fortjener det, fordi jeg har så mange barn.

MAMMA TIL MANGE BARN: - Det er trist at noen prøver å ødelegge gleden ved å si at jeg ikke fortjener det, fordi jeg har så mange barn, sier Karina. Foto: Privat
MAMMA TIL MANGE BARN: - Det er trist at noen prøver å ødelegge gleden ved å si at jeg ikke fortjener det, fordi jeg har så mange barn, sier Karina. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Barn er tidstyver, og de er dyre i drift. Karina Rege Olsen (38) har 10 barn. Tidsklemma kommer hun ikke unna, og hun har jobbet hardt for å få endene til å møtes. (Psst: Derfor fikk vi mange barn)

Lykken var derfor stor da hun fikk telefonen alle drømmer om å få – fra Norsk Tipping.

– Da jeg fikk telefonen fra Norsk Tipping ble jeg helt satt ut. Jeg trodde at det var en spøk, så jeg reagerte først med å bli irritert, forteller hun til KK.no. 

Nå er det snart ett år siden Karina mottok gledestelefonen. Summen var på over 2,3 millioner kroner.

– Etter hvert gikk det opp for meg at det var sant, og da begynte jeg å skjelve så mye at jeg ikke klarte å stå oppreist. Jeg skled sakte ned mot gulvet mens jeg gråt, og da personen i andre enden fortalte beløpet brølte jeg og sa at hun ikke måtte tulle med meg. Det var helt magisk!

LES OGSÅ: Slik ble Tammy Hembrow Instagram-stjerne over natta

«Eggstokkene dine burde ha vært revet ut for mange år siden»

Man skulle tro at de aller fleste unnet Karina en slik pengepremie, men tilbakemeldingene hun fikk var ikke bare positive.

BLE MILLIONÆR: - Det er trist at noen prøver å ødelegge gleden ved å si at jeg ikke fortjener det, fordi jeg har så mange barn, sier Karina. Foto: Privat
BLE MILLIONÆR: - Det er trist at noen prøver å ødelegge gleden ved å si at jeg ikke fortjener det, fordi jeg har så mange barn, sier Karina. Foto: Privat Vis mer

– Jeg ble ganske sjokkert over hva enkelte klarte å lire ut av seg, og tenkte at det måtte komme av sjalusi. Det er trist at noen prøver å ødelegge gleden ved å si at jeg ikke fortjener det, fordi jeg har så mange barn.

«Eggstokkene dine burde ha vært revet ut for mange år siden» er en av kommentarene Karina fikk slengt etter seg, ved siden av negative bemerkninger om at hun «levde på NAV».

– På den tiden hadde jeg faktisk tre ringevikar-jobber, ved siden av studier. Jeg tenker at folk som kommer med slike kommentarer, som ikke unner andre noe, ikke har det bra med seg selv.

Pengepremien har vært god å ha. Familien har kjøpt seg ny bil, og investert i påbygg på huset Karina bor i sammen med samboeren sin. Hun synes det er deilig å være med på å eie noe selv.

– Jeg tok med meg noen av barna på tur til London sammen med barndomsvenninnen min, også jeg har planer om å ta med noen av de andre barna på neste tur. Det er umulig å få med alle, så det må deles opp i flere reiser. Jeg har også satt penger inn på et fond, for å sikre fremtiden.

LES OGSÅ: Ting du gjør annerledes med barn nummer to

Skal ikke få flere barn

Til tross for stygge kommentarer basert på Karinas noe uvanlige antall barn, ble det tiende barnet født for noen måneder siden. (Psst: Karina (36) er mamma til ni!)

– Det er helt sykt, men nummer 10 var faktisk planlagt. Det er mitt absolutt siste barn – nå kan jeg heller se frem til fremtiden med barnebarn.

Barna til Karina er 19, 16, 14, 13, 11, 10, 7, 4 og 2 år gamle. Minstemann er snart tre måneder gammel. Barna har seks forskjellige fedre, så det er litt av et puslespill å holde styr på. De tre yngste, samt eldstedatteren, bor fast hjemme hos Karina.

– Den resterende flokken kommer på samvær hos meg annenhver helg. Vi hadde en 50/50-løsning tidligere, men det fungerte ikke så bra fordi barna følte at de bodde i en koffert, og ikke fant roen. De fikk selv velge hvor de skulle bo fast, og dersom de vil bytte senere, tar vi hensyn til det.

Det er ingen tvil om at Karinas familieliv er hektisk. Men hun sier at alt går, så lenge man er god til å planlegge og opprettholde rutiner.

– Det beste med å ha så mange barn er å se kjærligheten dem i mellom, og det unike samholdet. De vil alltid ha noen å støtte seg på i fremtiden. 

LES OGSÅ: - Jeg er vokst opp i et hjem hvor vi ikke klemte hverandre. Jeg kan ikke huske at moren min ga meg en klem

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer