Øyunn Krogh:

Eksklusivt i KK: Øyunn Krogh røper at hun lider av vanskelig sykdom

– Jeg skammer meg veldig.

ØYUNN KROGH: – Jeg vokste opp med mye kjærlighet, men har aldri følt meg som et vidunderbarn, sier Øyunn Krogh, som ble kjent da hun deltok i ulike reality-tv-programmer. FOTO: Julie Pike
ØYUNN KROGH: – Jeg vokste opp med mye kjærlighet, men har aldri følt meg som et vidunderbarn, sier Øyunn Krogh, som ble kjent da hun deltok i ulike reality-tv-programmer. FOTO: Julie Pike Vis mer
Publisert

Øyunns tidligste minne av å føle seg stygg var da hun var seks år. Familien var på bilferie i Danmark for å levere storesøstrene på fotballturneringen Dana Cup, og på vei ut av bilen fikk Øyunn et glimt av seg selv i speilet. Bare kort. Og det kunne vært over uten oppstuss. Men i neste øye­blikk strigråt Øyunn. Gråt og gråt, over at hun var det styggeste mennesket hun noen gang hadde sett.

Erkjennelsen bet seg fast – som en styggen på ryggen – gjennom barndommens grønne dal i Ås, og videre til Steiner­skolen i Moss. Og enda dypere da hun gikk på danselinja i Ski, og senere på danseutdannelse i Sverige. Spesielt da, skal vi få vite. Heller ikke i voksenlivet slapp Øyunn unna. Ja, den nevenyttige, pene dama, som ble kjendis over natten da hun vant realityprogrammet «Sommer­hytta» med eksen, var faktisk et vrengebilde. Det samme var andreplassen i «Farmen kjendis» og følgerskaren på sosiale medier som plutselig åpenbarte seg. Vi kommer tilbake til Øyunns «stygghet». Det er ikke til å unngå. Spørsmålene er for mange til det. Men først, et møte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer