Ingredienser

Elgburger

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






(Til 2 personer)
400 g karbonadedeig av elg, lam eller okse
1 brødskive
1 egg
salt og pepper
urter du har for hånden:
rosmarin, basilikum, timian...
hamburgerbrød eller liknende
agurk
salat
tomat
løkringer

Thousand island-dressing
1 ss majones
1 ss rømme
1 ts ketsjup
1 ts hvitvinseddik
1/2 ts sukker
eventuelt noen skiver søt sylteagurk
salt og pepper

Ha karbonadedeigen i en bolle og knus brødet oppi. Ha i egg, salt og pepper og hakkede urter. Form to burgere og stek dem i smør. Bland ingrediensene til dressingen. Finhakk den
syltede agurken hvis du bruker den. Monter burgeren slik du vil.

Elgburger
Elgburger Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer