Leah Isadora Behn

- Elsker deg, og savner deg hver dag, pappa!

Leah Isadora Behn (16) åpnet opp om savnet etter faren på det som hadde vært hans 49-årsdag.

LEAH ISADORA BEHN: 16-åringen Leah deltok på sitt aller første rød løper-event dagen før det som skulle ha vært farens 49-årsdag. FOTO: Tor Lindseth / Se og Hør
LEAH ISADORA BEHN: 16-åringen Leah deltok på sitt aller første rød løper-event dagen før det som skulle ha vært farens 49-årsdag. FOTO: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høstmåneden september er en skikkelig bursdagsmåned i familien Behn, og både yngstedatter Emma Tallulah, mamma Märtha og avdøde Ari Behn er alle blitt født i september.

22. september ble prinsesse Märtha Louise 50 år, én uke senere ble Emma 13 år og dagen etter skulle Ari Behn ha fyllt 49 år. Han gikk bort første juledag 2019.

FIN FAMILIE: Ari og Märtha med sine tre døtre Maud, Leah og Emma på slottsbalkongen i forbindelse med kongeparets 75-årsdager i 2012. FOTO: Lise Åserud / NTB
FIN FAMILIE: Ari og Märtha med sine tre døtre Maud, Leah og Emma på slottsbalkongen i forbindelse med kongeparets 75-årsdager i 2012. FOTO: Lise Åserud / NTB Vis mer

I forbindelse med farens fødelsdag markerte mellomstedatter Leah Isadora Behn (16) dagen med å poste et bilde av pappa Ari, mamma Märtha og seg selv fra barndommen på Insta-story.

«Gratulerer med dagen, pappa. Elsker deg, og savner deg hver dag! Til vi møtes igjen», skrev 16-åringen.

FOTO: Skjermdump Instagram @leahhhbeauty
FOTO: Skjermdump Instagram @leahhhbeauty Vis mer

Mamma Märtha hadde kvelden i forveien postet et rørende innlegg om yngstedatteren, som nå er blitt tenåring.

«Endelig tenåring! Du er en av de morsomste, staeste og mest dyrekjære jeg vet om som har et hjerte for alle rundt deg. Du har pågangsmot og mye eksplosiv kraft i deg og har alltid en treffsikker kommentar på lur. Det kommer godt med i livets opp og nedturer. Du er rett og slett en solstråle som når ut til alle nær deg», skriver en stolt mamma.

Første gang på rød løper

Kvelden før farens bursdag deltok 16-åringen, som gjennom Instagram-profilen sin har uttrykt at hun er spesielt interessert i mote og sminke, på sitt aller første rød løper-event.

Det var i forbindelse med lanseringen av reality-stjernen Kylie Jenners make up-merke Kylie Cosmetics, som akkurat har kommet til Norge.

Til Dagbladet åpnet Leah opp om at hun kjente det krible litt ekstra i magen.

- Jeg er ganske nervøs, faktisk. Bare sånn generelt og å møte nye folk. Og spesielt nå som det har åpnet opp ordentlig er det litt skummelt, for det er faktisk mange folk og man må sosialisere og sånt. Men det går bra. Jeg klarer det! sa Leah optimistisk, for hun gikk inn til lanseringsfesten på Aker brygge.

Leah er den sjette i arverekken til den norske tronen, etter onkel kronprins Haakon (48), kusine prinsesse Ingrid Alexandra (17), fetter prins Sverre Magnus (15), mamma Märtha (50) og storesøster Maud (18).

VIDEO: NTB Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer