Madeleine McCann:

En av tidenes mest omtalte forsvinningssaker blir nå dokumentar

Netflix hevder at Madeleine McCann er i live. Se trailer her!

HAR SVARET: Strømmegiganten Netflix hevder utrolig nok at de etter to års arbeid med dokumentarfilmen har kommet til bunns i etterforskningen på lille Madeleine McCann. FOTO: NTB Scanpix
HAR SVARET: Strømmegiganten Netflix hevder utrolig nok at de etter to års arbeid med dokumentarfilmen har kommet til bunns i etterforskningen på lille Madeleine McCann. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

3.mai 2007 forsvant den da tre år gamle Madeleine McCann på mystisk vis i småbyen Praia de Luz i Portugal. Hun skal ha vært på familieferie, og ligget i sengen sin på hotellrommet da denne mystiske tragedien skjedde.

Dette skulle vise seg å bli en av tidenes mest omtalte forsvinningssaker - og teoriene og mytene rundt den forferdelige hendelsen har svermet i årevis. Enkelte hevder at innbruddstyver tok henne med i panikk, mens noen påstår at hun ble tatt av et foreldreløst par.

Madeleine McCann sine foreldre, Gary og Kate, har også vært satt i politiets søkelys.

Men til tross for store og omfattende etterforskninger verden over står man tilsynelatende fortsatt uten svar på hva som egentlig skjedde med den lille jenta.

Helt til nå.... kanskje?

15. mars slipper nemlig Netflix en ny kontroversiell dokumentar med navnet «The Disappearance of Madeleine McCann». Strømmegiganten hevder utrolig nok at de etter to års arbeid med denne dokumentaren har kommet til bunns i etterforskningen - og har svaret på gåten hele verden lurer på. De antyder også at Madeleine fortsatt kan være i live.

Se trailer nederst i saken!

Tror sannheten vil komme frem

I dokumentaren er det en rekke eksperter som uttaler seg og som blir grundig intervjuet, og felles for mange av disse stemmene er at de tror sannheten vil komme for en dag.

Ifølge det amerikanske nettstedet Fox News blir det lagt frem mange teorier, som at treåringen er offer for menneskehandel, og at hun er tatt med til et annet land. De tror også at på grunn av den lille jentas økonomiske verdi som en britisk jente fra middelklassen, styrker teorien om at hun ble kidnappet av menneskehandlere.

SPORLØST: Madeleine var kun 3 år gammel da hun forsvant sporløst fra sengen sin på familieferie i Portugal. Siden har ingen sett henne. FOTO: NTB Scanpix
SPORLØST: Madeleine var kun 3 år gammel da hun forsvant sporløst fra sengen sin på familieferie i Portugal. Siden har ingen sett henne. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

- Verdien til Madeleine McCann var veldig høy, og hvis menneskehandlerne klarte å kidnappe henne ville de ha fått mye penger, sier privatetterforskeren Julian Peribanez, ifølge Daily Mail.

Takket nei

Foreldrene har imidlertid nektet å la seg intervjue, fordi de ifølge en pressemelding har sagt at de er redde for at det vil gå utover pågående politietterforskning.

McCann-paret bekrefter i en pressemelding ifølge The Independent at de er bedt om å stille opp, men at de har takket nei.

«Vi er klar over at Netflix planlegger å sende en dokumentar i mars 2019 om Madeleines forsvinning. Produksjonsselskapet har spurt om vi kan bidra, men vi har ikke sett, og ser fortsatt ikke, hvordan denne dokumentaren vil hjelpe i søket etter Madeleine. Det er heller en fare for at den kan skade den aktive etterforskningen», skriver de.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer