Madeleine McCann:

En av tidenes mest omtalte forsvinningssaker blir nå dokumentar

Netflix hevder at Madeleine McCann er i live. Se trailer her!

HAR SVARET: Strømmegiganten Netflix hevder utrolig nok at de etter to års arbeid med dokumentarfilmen har kommet til bunns i etterforskningen på lille Madeleine McCann. FOTO: NTB Scanpix
HAR SVARET: Strømmegiganten Netflix hevder utrolig nok at de etter to års arbeid med dokumentarfilmen har kommet til bunns i etterforskningen på lille Madeleine McCann. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

3.mai 2007 forsvant den da tre år gamle Madeleine McCann på mystisk vis i småbyen Praia de Luz i Portugal. Hun skal ha vært på familieferie, og ligget i sengen sin på hotellrommet da denne mystiske tragedien skjedde.

Dette skulle vise seg å bli en av tidenes mest omtalte forsvinningssaker - og teoriene og mytene rundt den forferdelige hendelsen har svermet i årevis. Enkelte hevder at innbruddstyver tok henne med i panikk, mens noen påstår at hun ble tatt av et foreldreløst par.

Madeleine McCann sine foreldre, Gary og Kate, har også vært satt i politiets søkelys.

Men til tross for store og omfattende etterforskninger verden over står man tilsynelatende fortsatt uten svar på hva som egentlig skjedde med den lille jenta.

Helt til nå.... kanskje?

15. mars slipper nemlig Netflix en ny kontroversiell dokumentar med navnet «The Disappearance of Madeleine McCann». Strømmegiganten hevder utrolig nok at de etter to års arbeid med denne dokumentaren har kommet til bunns i etterforskningen - og har svaret på gåten hele verden lurer på. De antyder også at Madeleine fortsatt kan være i live.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.