Chrissy Teigen

- En så dyp sorg som vi har nå, har vi aldri følt før

Deler hjerteskjærende nyhet på Instagram.

DYP SORG: Chrissy Teigen og familien er i dyp sorg etter å ha mistet sin lille baby i magen. Det ble kjent for verden at hun var gravid med sitt tredje barn for knappe to måneder siden. FOTO: Skjermdump/Instagram
DYP SORG: Chrissy Teigen og familien er i dyp sorg etter å ha mistet sin lille baby i magen. Det ble kjent for verden at hun var gravid med sitt tredje barn for knappe to måneder siden. FOTO: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For knappe to måneder siden ble det kjent at modell Chrissy Teigen (34) og musiker John Legend (41) venter sitt tredje barn sammen. Det avslørte det verdenskjente paret ved å vise frem Teigens voksende mage i mannens musikkvideo - til låta «Wild». Samme dag bekreftet hun det også på Twitter-kontoen sin.

Fra før har det amerikanske superparet datteren Luna Simone Stephens (4) og sønnen Miles Theodore Stephens (2), som også dukker opp i samme video. Gravidnyheten om at en tredje er på vei fikk likevel internett til å koke.

I dag tidlig kom dessverre en ny beskjed angående graviditeten, denne gangen på Teigens Instagramprofil - og denne gangen en langt mer dramatisk og hjerteskjærende melding.

Klarte ikke å redde han

De har mistet barnet. Teigen beskriver den dramatiske situasjonen som en så dyp sorg man kun hører om - aldri opplever.

- Vi hadde ikke mulighet til å stoppe blødningene og gi den lille babyen vår de væskene han trengte, til tross for poser og poser med blodoverføringer. Det var bare ikke nok, skriver hun i innlegget.

Videre fortsetter Teigen:

- Vi har aldri bestemt oss helt for våre barns navn inntil siste mulige øyeblikk etter at de er født, gjerne rett før vi drar fra sykehuset. Men av en eller annen grunn begynte vi å kalle denne lille gutten i magen for Jack. Han vil derfor alltid være en Jack for oss. Jack jobbet så hardt for å bli en del av vår familie, og det vil han være, for alltid.

- Til vår Jack: Jeg er så lei meg for at de første øyeblikkene i livet ditt ble møtt med så mange komplikasjoner at vi ikke kunne gi deg det hjemmet du trengte for å overleve. Vi kommer alltid til å elske deg.

Teigen avslutter innlegget med å unnskylde seg overfor Jack og for å takke for de fine tingene de allerede har fått i livet. Det skal de ta med seg som støtte inn i sorgen og videre i livet. De er takknemlige for det livet de har, for barna deres Luna og Miles og for alle de fantastiske tingene de har fått oppleve. Men 34-åringen understreker at hver dag ikke kan være solskinnsdager.

- På disse mørkeste dagene vil vi sørge og vi vil gråte øynene våre ut. Samtidig skal vi klemme, elske hverandre enda høyere og komme oss gjennom det.

Sto bra til

Kun to dager før den forferdelige nyheten om tapet, la Teigen ut en annen post, hvor hun skrev at alt sto bra til med både henne og babyen i magen. Hun var på sykehuset da også, for å få sin andre blodoverføring - men som virket mye mer dramatisk enn det var, skrev hun.

- Både babyen og jeg har det helt strålende, vi bare savner små ting - som å gå, lage mat, leke med de andre barna.

Avslørte kjønnet ved en feil

Kort tid etter at nyheten tidligere i år om at paret ventet sitt tredje barn ble kjent, klarte den norskættede supermodellen å forsnakke seg, og avsløre kjønnet på barn nummer tre.

Hun ga uttrykk for at det hadde vært en heftig uke, men at babyen har det bra - og det er da hun avslører kjønnet ved å si at «PS han er sunn og frisk», på sin Instagramprofil.

Teigen var forøvrig tidlig åpen om at denne graviditeten ikke har gått like knirkefritt som de to foregående. Modellen var nødt til å ta ting rolig og hun har vært nødt til å holde sengen - et konsept hun ikke har tatt like bokstavelig før.

Sengeliggende

- Jeg har egentlig aldri visst at «bed rest» faktisk har vært noe man gjør i sengen. Jeg trodde det var at man skulle være hjemme og holde seg i ro. Kanskje på sofaen. Men nå har jeg problemer, nå må jeg virkelig holde sengen. Så om jeg uteblir fra noe den nærmeste tiden, er det derfor, sier hun i en video lagt ut på Instastory på Instagram.

I det samme videoinnlegget legger hun også til at hun nå forstå hva folk snakker om, når det kommer til utfordringer i svangerskapet.

- Jeg blir antakeligvis straffet nå, for å ha snakket så mye om hvor lett det gikk med de to første. Jeg sa liksom: «Åh, ja! Graviditetene går superbra!». Nå forstå jeg det. Nå forstår jeg alle som synes at det ikke er så gøy, sier hun ærlig.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer