Chrissy Teigen

- En så dyp sorg som vi har nå, har vi aldri følt før

Deler hjerteskjærende nyhet på Instagram.

DYP SORG: Chrissy Teigen og familien er i dyp sorg etter å ha mistet sin lille baby i magen. Det ble kjent for verden at hun var gravid med sitt tredje barn for knappe to måneder siden. FOTO: Skjermdump/Instagram
DYP SORG: Chrissy Teigen og familien er i dyp sorg etter å ha mistet sin lille baby i magen. Det ble kjent for verden at hun var gravid med sitt tredje barn for knappe to måneder siden. FOTO: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For knappe to måneder siden ble det kjent at modell Chrissy Teigen (34) og musiker John Legend (41) venter sitt tredje barn sammen. Det avslørte det verdenskjente paret ved å vise frem Teigens voksende mage i mannens musikkvideo - til låta «Wild». Samme dag bekreftet hun det også på Twitter-kontoen sin.

Fra før har det amerikanske superparet datteren Luna Simone Stephens (4) og sønnen Miles Theodore Stephens (2), som også dukker opp i samme video. Gravidnyheten om at en tredje er på vei fikk likevel internett til å koke.

I dag tidlig kom dessverre en ny beskjed angående graviditeten, denne gangen på Teigens Instagramprofil - og denne gangen en langt mer dramatisk og hjerteskjærende melding.

Klarte ikke å redde han

De har mistet barnet. Teigen beskriver den dramatiske situasjonen som en så dyp sorg man kun hører om - aldri opplever.

- Vi hadde ikke mulighet til å stoppe blødningene og gi den lille babyen vår de væskene han trengte, til tross for poser og poser med blodoverføringer. Det var bare ikke nok, skriver hun i innlegget.

Videre fortsetter Teigen:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer