Livet:

- En verden styrt av middelaldrende menn trenger å utfordres av meg!

For Christina Fraas har de siste årene handlet om å bygge opp: seg selv, et gammelt hus - og andre. Så ble hun slått ned på åpen gate i Oslo.

HELOMVENDING: Christina Fraas opplevde at livet raste fullstendig sammen for fem år siden. Foto: Instagram @kirsebaerhagen
HELOMVENDING: Christina Fraas opplevde at livet raste fullstendig sammen for fem år siden. Foto: Instagram @kirsebaerhagen Vis mer
Publisert

For fem år siden, opplevde Christina Fraas det utenkelige. Livet ble endevendt - forholdet, hjemmet og karrieren gikk i oppløsning på et blunk.

I juni opplevde hun på nytt det utenkelige - da en fremmed mann kom bort til henne på gaten og slo henne midt i ansiktet. Uprovosert, og på grunn av den hun er. Og den hun er, det er ei hun har måttet bygge opp igjen fra grunnen, selv. Det samme gjelder huset Kirsebærhagen, der alt startet.

- Hele livssituasjonen var sjelerivende. Det var en fase som førte meg fra et litt mer «high end» liv til et liv hvor jeg følte meg helt naken og måtte finne ut av meg selv helt på nytt, forteller hun til KK.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Fra Frognerleilighet til syriner og utedo

Spoler man cirka fem år tilbake i tid, legger Fraas inn bud på ny bolig med sin daværende samboer. I stedet for ny leilighet, ble det brudd - samme dag.

- Jeg var i et tilsynelatende plettfritt samboerskap, bodde i en stor Frognerleilighet og hadde drømmejobben. To uker senere var jeg singel, arbeidsløs og uten bosted, forteller Fraas.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer