Helse & Livsstil

Endelig bikinifin

Kirstie Alley har gått ned over 30 kilo. Det feiret hun med å stille i bikini hos Oprah.

Endelig bikinifin
Publisert
Sist oppdatertKirstey Alley (55) ble kjent som the fat actress og gikk i skjul fordi hun skammet seg over vektøkningen. Hun fikk ingen roller og ble deprimert. Så tok hun seg i nakken og fikk hovedrollen i tv-serien Fat actress, hvor hun spilte nettopp en tykk skuespille som slet med å få roller.

Stjernen var ikke til å kjenne igjen fra glansdagene som sexsymbol i tv-seriene Nord og sør og Cheers. Da vekten passerte 100 kilo tok hun seg i nakken og startet en intens slankekur. Og lovte dyrt og hellig på Oprah-show at hun skulle komme tilbake et år senere iført bikini. For sin egen motivasjons skyld.

Det løftet holdt hun i går. I en sexy burgunderrød bikini viste hun fram sin etter hvert langt mer veldreide kropp, nå som vektpilen stopper på 66 kilo. Til stor jubel fra publikum. Det er ingen hemmelighet at Oprah Winfrey er en av verdens mest notoriske jojo-slankere, og nettopp slanking har i alle år vært et gjengangertema i tv-showet. Det var derfor ingen tilfeldighet at Kirstie valgte å flashe sin nye kropp akkurat der.

- Vi kvinner blir aldri fornøyd med oss selv. Vi er verken tynne nok, smarte nok vakre nok eller jobberhardt nok, men vi er faktisk bra nok, sa den bikinikledde Kirstey under showet.

Skuespilleren suksessoppskrift på å gå fra overvektig til bikinilekker på et år er sunn kost, røykekutt og å danse alt hun orker.

Endelig bikinifin
Endelig bikinifin
Endelig bikinifin
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer