Musikk

Endelig by:Larm

I dag braker det løs: Lovende, norske band inntar Tromsø og by:Larm-scenene. Serena-Maneesh er ett av mange spennende navn på plakaten.

Stjerneskuddet Elvira Nikolaisen er klar for by:Larm. Foto: Promo
Stjerneskuddet Elvira Nikolaisen er klar for by:Larm. Foto: Promo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
For sjuende år på rad arrangeres musikkbransjefesten by:Larm. Arrangementet går på rundgang mellom landets største byer, og i år er Tromsø vertsby for aspirerende superstjerner, bransjefolk og publikummere som er spente på hva som rører seg i norsk musikkliv.Flere av norsk musikklivs mest populære artister - Sondre Lerche, Silver, Big Bang og Röyksopp for å nevne noen - fikk sine store gjennombrudd nettopp på by:Larm. HVert eneste år siden starten i trondheim i 1998 har kritikere og publikum lagt sin elsk på utvalgte band som deretter er så godt som garantert platekontrakt og oppmerksomhet.

I år skal over 90 konserter avvikles på tre dager. De fleste som står på scenen under musikkfesten er ukjente band. Noen kjenninger har likevel blitt invitert, fordi festivalen i år satser ekstra tungt på å promotere norsk musikk i utlandet. De etablerte artistene Briskeby, Surferosa og Maria Mena, og Bjørn Berge , og det nye stjerneskuddet Mira Craig er blant dem som skal få vise seg fram for spesielt inviterte gjester fra utenlandet.

Av ferske navn knytter det seg i år størst forventninger til Elvira Nikolaisen, Rockettothesky, Youth Pictures of Florence Henderson og Årabrot.by:Larm pågår fra 9. til 11. februar.

Stjerneskuddet Elvira Nikolaisen er klar for by:Larm. Foto: Promo
Stjerneskuddet Elvira Nikolaisen er klar for by:Larm. Foto: Promo Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer