Prins William og prins Harry:

- Eneste de har igjen

Det har i lang tid vært en isfront mellom de to brødrene. Nå er faren deres kreftsyk.

Mandag kom nyheten om at kong Charles har fått kreft. Reporter: Caroline Vagle. Video: Se og Hør, NTB. Vis mer
Publisert

De siste årene har det tilsynelatende vært kjølig stemning mellom prins William (41) og prins Harry (39). Sistnevnte har sammen med kona hertuginne Meghan (42) trukket seg helt tilbake fra kongelige plikter i Storbritannia, og flyttet til USA.

Brødrene har historisk vært kjent for å ha et nært forhold, men idyllen begynte å slå sprekker for et par år siden. De traff hverandre sjeldnere, og snakket ikke like varmt om hverandre.

At det var trøbbel mellom William og Harry ble svært tydelig da 39-åringen ga ut boken «Spare» og seinere medvirket i dokumentarserien «Harry & Meghan» på Netflix.

Nå har imidlertid den britiske kongefamilien fått en nedslående beskjed. Kong Charles (75) er diagnostisert med kreft, og er i gang med behandling. Det er ikke kjent hva slags form for kreft han har, ei heller alvorlighetsgraden, men det skal tilsynelatende ha vært nok til at Harry reiser til Storbritannia.

I en artikkel skriver den britiske storavisen The Telegraph at dette kanskje kan være det som fører til at brødrene finner tilbake til hverandre.

Buckingham Palace melder at kong Charles (75) har fått påvist kreftdiagnose. Vis mer

Det heter i artikkelen at brødrene trolig ikke har hatt kontakt siden Harrys bok ble publisert for et år siden. Flere som står dem nære håper likevel at farens sykdom bidrar til at de begynner å prate sammen igjen.

«Flere kilder mener at det en gang nære båndet mellom brødrene er ødelagt for alltid, men at den ene tingen de har til felles er deres kjærlighet for sin 'kjære pappa', den eneste forelderen de har igjen», skriver avisen.

Det vites ikke om William og Harry har vært i kontakt med hverandre etter at Charles' kreftdiagnose ble kjent.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet