Patrick Grimlund

Enken til svensk TV-profil med rørende hyllest til sin avdøde mann

Firebarnsfaren Patrick Grimlund (50) mistet livet i tragisk bilulykke.

PATRICK GRIMLUND: Den svenske TV-profilen Patrick Grimlund med kona Sara og datteren Josephine i 2016. FOTO: Jackeline Perez / EXP / TT / NTB
PATRICK GRIMLUND: Den svenske TV-profilen Patrick Grimlund med kona Sara og datteren Josephine i 2016. FOTO: Jackeline Perez / EXP / TT / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var den profilerte TV-profilen og økonomen Patrick Grimlund som omkom i den tragiske bilulykken i Strängnäs i Sverige søndag 8. januar, skriver svenske Aftonbladet.

Han ble 50 år.

Det bekreftes av kona Sara Grimlund (47) i et sterkt og rørende innlegg til sin avdøde mann på Instagram.

- Jeg vet ikke hvordan jeg skal trøste barna

Der skriver hun hvor mye TV-profilen har betydd for familien - og spesielt for de fire barna John-John (6), Josephine (7), Jack (8) og Gustaf (21) - sistnevnte har han fra et tidligere ekteskap.

«Min elskede ektemann, verdens beste pappa til dine fire fantastiske barn, min livskamerat, store kjærlighet, bestevenn, mennesket jeg har delt alt med - vi kan ikke forstå at du ikke finnes blant oss lenger».

«Du er barnas store idol, som har lært dem å gå, sykle, gå på ski, svømme, løpe, prate, humor - mennesket som alltid var til stede. (...) Jeg vet ikke hvordan jeg skal trøste barna, hvordan vi skal finne noe fast å holde oss i, hvordan timene og dagene skal fortsette, hvordan livet skal gå videre. Sorgen og fortvilelsen er bunnløs».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.