Erin (23) visste ikke at hun var gravid – fødte på badet

– Hele situasjonen er veldig bisarr, sier den nybakten moren.

UVENTET: Erin Langmaid og kjæresten Daniel Carty overrasket alle – inkludert seg selv – med å bli foreldre til en liten jente i oktober. FOTO: Instagram
UVENTET: Erin Langmaid og kjæresten Daniel Carty overrasket alle – inkludert seg selv – med å bli foreldre til en liten jente i oktober. FOTO: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De aller fleste vordende foreldre har ni måneder på å forberede seg på den nye ankomsten. Man går jevnlig til ultralyd, man får grundig informasjon av leger og helsesykepleiere, man maler barnerom, man kjøper inn alt fra vogn til stellebord…

Men hva hvis du ikke fikk ni måneder – ikke engang ni uker, dager eller timer – på å forberede deg på noe så livsomveltende som en baby?

Dét var tilfellet for den australske modellen Erin Langmaid (23). Hun ante ikke at hun var gravid før hun plutselig fødte på badet.

29. oktober i år gikk Langmaid på badet fordi hun hadde vondt i magen – og da kom rett og slett vesle Isla May til verden. Til 7 News forteller den nybakte moren at hun ikke opplevde noen av de typiske symptomene som følger med graviditet og at hun hele tiden brukte prevensjon.

– Jeg hadde ikke fått noe mage heller. Alle klærne mine passet meg. Hele situasjonen er veldig bisarr, sier 23-åringen til det australske nettstedet.

LES OGSÅ: 6 påstander om svangerskap og fødsel – hvilke stemmer?

Det er Langmaids kjæreste gjennom to år, Daniel Carty (31), som er barnets pappa. Han måtte reagere raskt i kjølvannet av Isla Mays svært så uforventede ankomst; hun sluttet nemlig å puste etter fødselen.

– Jeg løp inn på badet da jeg hørte et skrik. Plutselig var det en baby der, forteller Carty om sjokket.

Sjokk ble fulgt av panikk da han innså at babyen ikke pustet. Han ringte umiddelbart 0000 (den australske versjonen av 113) og fikk operatøren til å guide ham gjennom stegene som til slutt reddet datterens liv.

Deretter ble den lille familien kjørt til sykehuset hvor Langmaid ble fortalt at hun hadde gjennomgått en kryptisk graviditet. Dét defineres ifølge Wikipedia som et svangerskap hvor moren ikke vet at hun venter barn før fødselen er i gang.

Bare et par dager etter fødselen, delte Carty parets smått utrolige historie på Instagram.

«Vi vil gjerne introdusere dere for vårt nye familiemedlem. Isla May kom til verden etter å ha vært i mammas mage i ni måneder – uten at vi visste det», skriver 31-åringen.

Han takker også venner og familie for all støtte, samtidig som han hyller kjærestens mot i den tøffe situasjonen:

«Til Erin: Motet du har vist er av et kaliber jeg ikke hadde trodd var mulig. Du er en fantastisk person og du kommer til å være en så god mor.»

Les innlegget i sin helhet under!

LES OGSÅ: 10 spørsmål du garantert lurer på hvis du er gravid

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer