Fisk Og Skalldyr

Erte- og røkt laks-risotto

I en risotto kan du putte mye rart. Felles for dem alle, hvis du skal få den skikkelig seig og god, er å passe på den som et lite barn når du koker den inn, bruke skikkelig risottoris og gjerne koke med hvitvin. Parmesan er din beste venn.

Publisert
Sist oppdatert
Tek

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer