Familie (3-7)

Ertefrittata

Parmesan, persille og egg - en fantastisk trio.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Hanne Buxrud





(Til 4 personer)
30 g smør
1 løk
200 g ferske eller dypfryste erter
150 g asparges
6 egg
1 ss hakket bladpersille
2 ss hakket mynte
2 ss revet parmesan
1 ss olje
litt ferske urter til servering

Smelt 20 g av smøret i en panne på lav varme. Del løken i 2 og skjær i tynne skiver. Sauter løken i smøret i cirka 10 minutter, til den er myk. Rør innimellom. Avkjøl. Kok erter og asparges i lettsaltet vann til de er møre, cirka 2 minutter for dypfryste og 4 for ferske. Hell av vannet og skyll med kaldt vann. Pisk eggene lett med de hakkede urtene, parmesan, salt og pepper. Ha i løk og erter. Varm opp olje og resten av smøret i en panne. Ha i eggeblandingen, rør forsiktig de første 3 minuttene. Fordel aspargesen. Sett på lokk og la den steke forsiktig i 4 minutter til, til egget har «satt» seg. Pynt med ekstra urter på toppen.

Ertefrittata
Ertefrittata Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer