Familie (3-7)

Ertepuré med kyllingbryst

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Hanne Buxrud





(Til 4 personer)
4 kyllingbryst
1 ss olivenolje
200 g ferske erter (500 g hvis de kommer i belg) ev. bruk frosne desserterter (petit pois)
6 ss varm kyllingbuljong
2 ss revet parmesanost
1/2 fedd hvitløk
salt og nykvernet pepper
20 g fersk basilikum
4 ss god olivenolje

Mens du steker kyllingbrystene i litt olje i en stekepanne i cirka 20 minutter, kok opp vann og la ertene bli møre. Bruk restevannet til å spe ut buljongen. Ha ertene i en blender sammen med buljong, parmesan og hvitløk. Kjør til pureen er litt klumpete. Smak til med salt og pepper. Finhakk basilikumen og server på kyllingen sammen med pureen. Sprinkle over med god olje og masse deilig, nykvernet pepper. Server gjerne med poteter.

Ertepuré med kyllingbryst
Ertepuré med kyllingbryst Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer