Fugl

Estragonkylling

Estragon har en litt uvant og spesiell smak. Derfor er det så godt å bruke det til kylling, som mange spiser veldig ofte. For variasjonens skyld. Estragon er også bra til tomat.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen






(Til fire personer)
4 store kyllinglår
4 små rødløk
1/2 stor sellerirot
2 persillerøtter
4 store tomater
1/2 appelsin
salt og pepper

Gni kyllinglårene inn med salt og pepper og stek dem i stekepanne over høy varme noen minutter til de er godt brunet. Skjær løk, selleri og persillerøtter i store biter og del
tomatene i to på tvers. Ha alle grønnsakene i en blandebolle, ha i godt med olivenolje, salt og pepper og bland godt så alle grønnsakene er godt dekket. Ha alt i en stor, ildfast
form med kyllingen på toppen. Skjær appelsinen i båter og press over halvparten. Legg de andre oppå grønnsakene med fruktkjøttet ned. Stek i ovn på 250° i 40 minutter.

Estragonkylling
Estragonkylling Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer