Svangerskap

Etter 14 sønner kom endelig en liten jente!

Hadde nesten gitt opp håpet om å få en datter.

SVANGERSKAP: Mamma Kateri har født hele 15 barn. Her er familien fotografert på familiegården i Michigan i 2018, da sønnen Finley kom til verden. I år ble de foreldre til sin første datter. FOTO: NTB
SVANGERSKAP: Mamma Kateri har født hele 15 barn. Her er familien fotografert på familiegården i Michigan i 2018, da sønnen Finley kom til verden. I år ble de foreldre til sin første datter. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Nesten tre tiår etter at den amerikanske femtenbarnsmoren (!) Kateri Schwandt (45) fødte sitt første barn - en sønn - kunne hun den 5. november i år juble over å endelig ha fått en datter.

For i tillegg til eldstesønnen Tyler (28) og datteren Maggie (1 uke), har hun og ektemannen Jay Schwandt (45) 13 sønner - og ett barnebarn!

- Vi er fulle av glede, og overlykkelige over kunne utvide familien med Maggie Jayne. Dette året har vært minnerikt på så mange måter, for så mange grunner, men Maggie er den største gaven vi kunne ha fått, sa den stolte femtenbarnsfaren Jay til avisen Detroit Free Press etter fødselen på Mercy Health Saint Mary’s Hospital i Michigan i USA.

EN JENTE!: Endelig kunne familien Schwandt ønske en liten jente velkommen til familien. Maggie ble født 5. november 2020, og har hele 14 storebrødre. FOTO: Jay Schwandt // NTB
EN JENTE!: Endelig kunne familien Schwandt ønske en liten jente velkommen til familien. Maggie ble født 5. november 2020, og har hele 14 storebrødre. FOTO: Jay Schwandt // NTB Vis mer

I 2018 ble Jay og Kateri foreldre til nok en sønn, og som en artig liten spøk, ga de sønnen Finley mellomnavnet Sheboygan - She's a boy again - som var myntet på at det kom nok en gutt inn i familien.

- Hun kommer til å bli bortskjemt

Da Kateri tidligere i år fant ut at hun var gravid sa hun, ifølge avisen, at de nå har en gjeng med gutter til å fylle opp et helt fotballag.

- Og dersom det blir en jente, så kommer hun til å bli det mest bortskjemte og beskyttede barnet i familien, spesielt i tenårene.

Storebror Tyler kunne avsløre at de ikke hadde forberedt et jentenavn, men at valget til slutt falt på Maggie, som er en hyllest til morens mellomnavn Margaret og Jayne, som er en variant av farens navn.

STORFAMILIE: Deler av familien Schwandt fotografert i 2013. FOTO: NTB
STORFAMILIE: Deler av familien Schwandt fotografert i 2013. FOTO: NTB Vis mer

Kateri og Jay møtte hverandre da de gikk på videregående. Bryllupet sto i 1993, og før de var ferdig utdannet hadde ekteparet fått tre sønner.

Michigan-familien har også gjort suksess med TV-serien 14 Outdoorsmen, men nå ser det altså ut til at de er nødt til å endre på tittelen på TV-showet etter lillesøster Maggies inntok i familien.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer