Kk-dagen

Få stiltips av Trinny & Susannah!

16. mars er den magiske datoen.

TRINNY & SUSANNAH: De ser deg med nye øyne. Møt dem på KK-dagen 2012. Foto: TVNorge/FEM
TRINNY & SUSANNAH: De ser deg med nye øyne. Møt dem på KK-dagen 2012. Foto: TVNorge/FEM Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du har garantert lagt merke til dem: Trinny Woodall og Susannah Constantine (ekstern lenke) er verdenskjente for sine stiltips og makeovers av «vanlige» kvinner. Deres spesialitet er å se det spesielle og vakre ved alle, og framheve det ved hjelp av klær og makeup som den enkelte kvinne føler seg hjemme i.I sin programserie «What not to wear» har de fartet verden rundt og gjort den penere. Nå kommer de til Norge. Og ikke bare det - de entrer scenen på KK-dagen 2012, som går av stabelen 16. mars.Her deler de raust av sin kunnskap om hvordan du kan se ditt eget stilpotensiale, og selvfølgelig blir det makeovers!

Påmeldingen er i gang!

Få med venninnene dine og bli med på KK-dagen!Hvor og når: Fredag 16. mars kl. 09.00 på Folketeateret i Oslo. Registrering fra kl. 07.30. Lurt å være tidlig ute!Pris: KK-abonnenter kr. 998, ikke-abonnenter kr. 1298. Prisen inkluderer enkel servering.

Meld deg på her!

Eller send sms til 1901. Send KKDAGEN navn og e-postadresse til 1901 (kr 1). Eksempel: KKDAGEN Kari Nordmann kari@nordmann.no og send til 1901. Påmeldingen er bindende.Vi gjør oppmerksom på at en del av informasjonen i forbindelse med KK-dagen vil skje på mobil. Du vil i forkant og på selve dagen kunne motta sms fra KK og våre utvalgte samarbeidspartnere. Arrangementet gjennomføres under forutsetning av nok antall påmeldte.Hvem flere enn Trinny og Susannah kommer? Jon Almaas og Harald Rønneberg, for eksempel. Les alt om KK-dagen 2012 her!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer