Mat

Fajitas med svinefilet

Meksikansk mat som aldri slår feil.

Publisert
Sist oppdatert






(Til 4 personer)

600 g svinefilet
1 ss olje
1 pose taco-kryddermiks
1/2 boks røde bønner
1 løk
1/2 rød chili

Skjær svinefileten i strimler og stek dem i en panne med litt olje. Finhakk løk og skjær chilien i tynne ringer. Tilsett kryddermiksen med litt vann som anvist på posen og la det koke i 3 minutter.

Skyll de hermetiske bønnene og la dem renne godt av. Ha dem i svinefiletblandingen.

Varm tortillalefsene som anvist på pakken. Legg svinefiletblandingen midt på tortillaen. Brett så undersiden av tortillaen halvveis opp mot midten, deretter brettes sidene inn mot midten.

Serveres med dipp som salsa, rømme og guacamole, revet ost og salat.

Fajitas.
Fajitas. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer